İş yerinde baskı ve mobbinge uğruyorum. Kendimi nasıl korurum?

İş yerinde bizim üstümüz olan şahıs arada iş esnasında beni düzeltip duruyor. Bunu böyle yap şöyle yap gibi ve işe başlayalı altı ay oldu yani hakimim yaptigim ise, buna rağmen gelip beni bozuyor, yaptığım işi de yapamaz hale geliyorum kendimden isimden şüphe duymaya başliyorum. Kimse hiçbir şeyi mükemmel yapmıyor oysa ki herkes dili döndüğünce kendi çapı doğrultusunda bir şeyler yapıyor. Yaptığımız iş iletişimle ilgili ve yabancı dil konuşuyoruz genellikle cumlelerimi irdeleyip düzeltmeye çalışıyor ama düzelttiği şeyi duysanız o kadar gereksiz ki, öyle desem de olur ama yok atlayıp böyle de diye beni gereksiz baskiliyor ve durduyor. Baskalarina böyle bir şey yaptığı yok. Ha bir de diğerleri onu dikkate almıyorlar pek arkasından çok dedikodu donderiyorlar hatta yeri geliyor dışlıyorlar, ben karakterim gereği herkesi insan yerine koyup değer verdiğim ve saygı gösterdiğim için, beni ezme ya da benim üzerimde şov yapma cesaretine kapılıyor galiba. Ben böyle birinin enerjisinden kendimi nasıl koruyabilirim. Çünkü acayip gıcık ve kıl birisi.

İş yerinde baskı ve mobbinge uğruyorum. Kendimi nasıl korurum?