Mantıklı değil tabiki prim yüksek olunca kimse yapmak istemiyor tabi tazminatlarda yüksek ama geçici bı kaç günlük ise çalış sigortalı iş bak
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçici değil diyorlar ama işe girince değişiyor her şey nedense. Çok saçma değil mi ben bütün işler sigortalı sanıyordum sigortalı iş diyemi arıycam nerden bakılır?
Bu fikir bana hiç mantıklı gelmiyor. Alacağın asgari ücret ya da daha da altı. En basiti hastaneye gittiğinde her işlem için ayrı ücret ödüyorsun, eee ne anladım bu işten?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kuzenime de öyle yapıp yıllarca kaçak çalıştırdılar. Asla güvenme. Sigorta en az maaş kadar önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sigortalı da girsen çıkarabilirler. 2 ay deneme süresi vardır. Sigortasız çalışmayın.
Evet öyle
Mantıklı değil tabiki prim yüksek olunca kimse yapmak istemiyor tabi tazminatlarda yüksek ama geçici bı kaç günlük ise çalış sigortalı iş bak
Geçici değil diyorlar ama işe girince değişiyor her şey nedense. Çok saçma değil mi ben bütün işler sigortalı sanıyordum sigortalı iş diyemi arıycam nerden bakılır?
Valla a101 filan başvur bı kaç haftaya haber gelir zaten
A101 istemiyorum ya AVM istiyorum birde çok geç haber geliyor kariyerden falan başvurduğum yerlerde var nerdeyse 1 sene sonra dönüyorlar
Evet öyle ama AVM ler de sigorta yaparlar zaten bulduğun istede
Çıkartma sigortalı yerde de olur fakat sigorta ileri yaşlar için yani emeklilik için önemli gençliğe güvenmemek gerekiyor.
İcra borcun yoksa girme. Benim işsizlik maaşım bile şu an asgari ücretten yüksek herhalde.
Sigortasız işte çalışmanı tavsiye etmem, ileride büyük pişmanlık yaşarsın
Bu fikir bana hiç mantıklı gelmiyor. Alacağın asgari ücret ya da daha da altı. En basiti hastaneye gittiğinde her işlem için ayrı ücret ödüyorsun, eee ne anladım bu işten?
Kuzenime de öyle yapıp yıllarca kaçak çalıştırdılar. Asla güvenme. Sigorta en az maaş kadar önemli
Başka seçeneğin yoksa mecbur
Seçeneğim yok değilde şu an gündemdeki işler gördüklerim genelde böyle
Başla iyisini bulursan geçiş yaparsın
İş kazası olsa o zaman ne olacak
Nasıl mesela?
Hiçbir hak talep edemezsin kapının önüne koyarlar
Tazminat hakkı mı
Tabi ki
Tazminat önemli değil şu an geçici diye gitcektim ama güvenemiyorumda
Sigorta yoksa güvenmem kimseye
Eger cok ihtiyacın varsa girilir
Asla böyle bir şey yapma..
Sonra zamanı gelince pişman olursun yapma
Kesinlikle mantıksız sakın yapma
Asla çalışmam öyle
O zaman çalışmayımmı sizce
SGK olsun yapsın başka türlü kabul etme
İçime sinmiyor bir türlü istiyorum ama off bilemedim
Sen bilirsin vallahi
Evet
Bikac günlüğüne mi alıyorlar neden sigortasız istiyorlar sizce?
Sigorta için ayrı para veriliyor. Muhtemelen cimri birisi patron. Her an kovabilir
İşte ben heran kovulmak istemiyorum :(
Sabit bi işe gir, sigortalı.
Siz biliyor musunuz garsonlukta vs sigorta şart değil mi ilk girişte?
Şart yahu. Her işe girdiğinde direkt sigorta yapmaları lazim
Bende öyle biliyorum nerden denk geldim böyle şeylere birde bunlar yüzünden bir sürü sigortalı işler kaçırdım
Çok mantıklı
Sakın girme hangi devirde yaşıyoruz hanımegendi
Değil tabiki
sigortasız işe girmek bence mantıksız
Ne işi
Pastacılık gibi
Çırak yani
Garsonluk vs bakıyorum hep sigortasız ilanları
Tezgahtar ol onlar sigortalı
Çırak değil pasta tezgahı mesela
Tezgahtar ne mesela?
Fırında tezgahtarlar olur ya biizm tüm tezgahtarlarımızı sigortalı olarak çalışıyoruz
Bu da Öyle işte iki üç gün gel sonra istersen sigortanı başlatırz dedi ama sonra kovarsa diye güvenemiyorum çünkü daha önce oldu
Adamlar 2 3 gün için eleman almıyor işi yapmanda bir sprun olmazsa çıkaracaklarını düşünmüyorum
Bundan öncekiler aynen öyle yaptı
Nerde yaşıyorsun
Yazamıycam buraya
Hahahaha kasma o kadar ya adminler dahil kimse göremiyor seni
Ama sen bilirsin
Ankara
İş mi lazm
Evet ama sigortalı
Evet tamam
Çalışmak istiyor musun
Evet
Instagram var mı
Sizin var mı
Ma_is776
Yazdın mı
orada MSN
Hey
şu an şarjım yok döncem size
Peki asistanım olur musun?
ya da menajer
Doldu mu
Bekliyorum
Uyudun mu
Takip ettim sizi
Degilll
Bikac gün çalışın isterseniz yaparız diyorlar bu aldatmaca mı
Girdiğin an başlamaları gerekiyo iş ne
Ünlü mamüller ama garsonlukta falanda bakıyorum hep sigortasız eleman arıyorlar neden?
Kısa süreliyse evet
Hmmm mantıksız.