Eğitim & Kariyer Resim kursuna gitsem mi yoksa evde mi geliştiririm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evdeyim çalışmıyorum haftanın bir günü 10 ile 4 arası kurs Güncellemeler+1 yıl Kurs çarşıda evime uzak ve sevmediğim şehirde yaşıyorum her çıktığımda mutsuz oluyorum Resim kursuna gitsem mi yoksa evde mi geliştiririm? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
deneymeney Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evde kolayca geliştirebilirsin bence ben öyle yaparak baya geliştirmiştim ama şu an ilgim azaldı. Çok güzel videolar var youtubeda. 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kursta daha detaylı bilgiler öğrenirsin. Evdeyken sınırlı. 0 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kursa git hem de sosyalleşirsin güzel olur 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı. Kurs daha faydalı olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evde kolayca geliştirebilirsin bence ben öyle yaparak baya geliştirmiştim ama şu an ilgim azaldı. Çok güzel videolar var youtubeda.
Kursta daha detaylı bilgiler öğrenirsin. Evdeyken sınırlı.
Git tabi. hangi şehirdesin *
Kursa git hem de sosyalleşirsin güzel olur
Kurs daha faydalı olur
Kurs
Evde geliştir