Eğitim & Kariyer YTD İngilizce sınavına girecek olanlar kaynak önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi kaynakları önerirsiniz pek net çıkaramıyorum denemelerde 73 net çıkarmam gerekiyor 8 ayda Güncellemeler+1 yıl Kaynak önerir misiniz lütfen ve en çok hangi kelimeler çıkıyor? YTD İngilizce sınavına girecek olanlar kaynak önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhaba, irem yayıncılık, yargı ve akın dil soru bankalarını tavsiye edebilirim sizlere. Hepsi tam sınav formatında sorulara sahip ve sizi çok büyük ölçüde geliştirecektir. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
googleçeviri Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl The Ultimate strategies for ydt 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Önceden kaç tane net çıkartıyordun İngilizceden Yorumla googleçeviri +1 yıl Sınava 1,5 ay kala başladım ydtye 69 yaptım Yorumla googleçeviri +1 yıl Bu sene girdim sınava Yorumla Soran +1 yıl Ohhaaa Yorumla Soran +1 yıl Aman Tanrım Yorumla googleçeviri +1 yıl Bunları anlatacağım kanalda, desteklersen süper olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, irem yayıncılık, yargı ve akın dil soru bankalarını tavsiye edebilirim sizlere. Hepsi tam sınav formatında sorulara sahip ve sizi çok büyük ölçüde geliştirecektir. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
The Ultimate strategies for ydt
Önceden kaç tane net çıkartıyordun İngilizceden
Sınava 1,5 ay kala başladım ydtye 69 yaptım
Bu sene girdim sınava
Ohhaaa
Aman Tanrım
Bunları anlatacağım kanalda, desteklersen süper olur