Üniversite öğrencisiyim para lazım çalışmam lazım ama bari çalışırken belli çevrem olsun en azından diye düşünüyorum. En mantıklı olarak nerede çalışabilirim sizce iş deneyimim yok.
2 ay
Sosyallik kazanmamı sağlayacak ne işte çalışabilirim part time olarak?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Part time olarak çalışabileceğiniz ve sosyallik kazanmanızı sağlayacak bazı işler şunlar olabilir²:
1. **Eğitim Danışmanı**: Eğitim danışmanlığı, part time çalışabileceğiniz işler arasında yer alıyor. Genellikle halkla ilişkiler, pazarlama ve insan kaynakları alanlarında öğrenim gören öğrenciler, yarı zamanlı eğitim kurumlarında çalışıyorlar².
2. **Müşteri Temsilcisi**: Müşteri hizmetleri ve müşteri temsilciliği, özel sektörün olmazsa olmaz iş departmanlarından biri. Yarı zamanlı müşteri temsilcisi genel olarak uzaktan ya da ofise bağlı olarak çalışabiliyor².
3. **Satış Danışmanı**: Part time çalışma denildiği zaman ilk akla gelen işlerden biri satış danışmanlığı oluyor. Mağaza satış danışmanlığı, kasiyerlik, satış temsilcisi ve satış danışmanlığı adlarıyla part time çalışma için en çok iş ilanı, saydığımız bu alanlardan çıkıyor².
4. **Garson-Komi**: Garson ve komi, hemen hemen her dönemde iş ilanını görebileceğiniz bir iş alanı. Özellikle büyükşehirlerde garson-komi ihtiyacı daha da artıyor².
Bu işler, sosyal becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir çünkü genellikle insanlarla doğrudan etkileşim gerektirirler. Ancak hangi işin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için kişisel ilgi ve yeteneklerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 24.09.2023
Kafe restoran gibi kalabalık yerler olabilir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!