İssiz olanlara saygi duyuyormusunuz
Parasiz insanlari tanimam
O da insan yazik onunda ihtiyaclari var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İssiz olanlara saygi duyuyormusunuz
Valla ben de işsizim. Tecrübem yok diye almıyorlar. Ablam kendi çapında kendini geliştirmiş okulu birinci bitirmiş ingilizce ana dili gibi ama o da bulamıyor. Beni tecrubesizim diye kimse almıyor ablamı niye almıyorlar. O kadar kötü ki kimseyi küçümsemeyin. Kimse torpilsiz is bulamıyor.
Kendim de işsizim evet ama keyfi değil, memlekette iş yok o yüzden başka yere göç ediyorum yavaştan. Kendim de işsizim ama işsiz insanlar istemeseler de göze batıyor.
Rızkı veren Allahtır.
Onun neyi verip neyi vermeyeceğini sorgulamak aklımdan dahi geçmez.
Bugünün işsizi yarının zengini olabilir.
Güne aldanmamak lazım.
Asla hiç kimseyi maddi durumundan dolayı guçumsemem dibin dibinide gördük yukselişide
Teşekkürler eic icin
Cevap
22Cevap
Hayır neden küçümseyeyim
Kimseyi bu sebepten kucumsemem ancak bilgi birikim ve kendisini geliştirmekten uzak ve aptal insana uyuz olurum ve geleni normal insan gibi karşılar eğer dediğimin aksi türünden biriyse aptal oluşunu vura vura ugurlarim
İşsiz kalmak kadar kötü bir şey yok. Bir de iş bulup ihtiyaçları karşılayamayan bir iş olur ise berbat bir şey oluyor. Ülkemiz şartlarında herkese Allah yardım etsin.
Ne saçma kızım bir insanın değeri parasıyla veya işiyle mi ölçülür. Bunu yapan cahilin önde gidenidir
Parasız veya paralı olması neyi değiştirir. Parasız olupta adam olan zaten para kazanır. Adam olmayan parası olsada o parayı hemen tüketir
Kendi isteğiyle çalışmayan bir insansa küçümserim. Çünkü insan demek, artı değer katan demektir.
Kesinlikle korurum kollarım yardım ederim, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Ben sıkıntı etmem de kadınlar erkeklerde çok sıkıntı ediyorlar genelde bu konu için.
Merhametliyim , asla küçümsemem
Bence kimse işsiz veya parasız diye küçümsemek çok yanlış
Yan fakir köpek jdjdjj
😭
küçümsemem ve yazıkta demem
Hayır kimseyi kucumsemem
Küçümsemem o da insan sonuçta
Asla küçümsemem hatta hiç sevmem
Kimseyi asla yargılamam maddi durumu ile
Hayır öyle asla düşünmem
Duymuyoruk
İş beğenmeyenlere biraZ soğukum