Sizce de fayda sağlıyor mu kütüphane ders çalışmak?
cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim...

Bence sağlıyor 😊
Bilemiyorum 😐
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce de fayda sağlıyor mu kütüphane ders çalışmak?
cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim...

Kütüphanede ders çalışmanın birçok faydası vardır. İşte bunlardan bazıları: Dikkatinizi dağıtacak şeylerden uzak olursunuz. Evinizde veya başka bir yerde çalışırken, telefonunuz, televizyonunuz veya diğer dikkat dağıtıcı şeylerden kaçınmak zor olabilir. Kütüphanede, bu dikkat dağıtıcı şeylerden uzak olursunuz ve daha verimli çalışabilirsiniz. Diğer öğrencilerin motivasyonundan yararlanabilirsiniz. Kütüphanede, diğer öğrencilerin de ders çalıştığını görürsünüz. Bu, sizin de çalışmanıza ve daha üretken olmanıza yardımcı olabilir. Çeşitli kaynaklara erişebilirsiniz. Kütüphaneler, kitaplar, makaleler, dergiler ve diğer kaynakların geniş bir yelpazesine ev sahipliği yapar. Bu, çalışmalarınızda ihtiyaç duyduğunuz bilgileri bulmanıza yardımcı olabilir.
Daha rahat çalışabilirsiniz. Kütüphaneler genellikle sessiz ve sakin yerlerdir. Bu, daha rahat bir şekilde çalışmanıza ve konsantre olmanıza yardımcı olabilir.
Kütüphanede ders çalışmanın bazı dezavantajları da vardır. Örneğin, kütüphaneler genellikle kalabalık olabilir ve bu da dikkatinizi dağıtabilir. Ayrıca, kütüphaneler genellikle ev veya diğer çalışma alanlarından daha az rahat olabilir. Ancak, genel olarak, kütüphanede ders çalışmanın faydaları dezavantajlarından daha ağır basmaktadır. Eğer verimli ve odaklanmış bir şekilde çalışmak istiyorsanız, kütüphanede ders çalışmayı denemelisiniz. İşte kütüphanede ders çalışmanın verimliliğini artırmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları: Düzenli bir çalışma programı oluşturun ve ona bağlı kalın.
Her gün aynı zamanda çalışmaya başlayın ve bitirin. Ders çalışmadan önce kendinize bir hedef belirleyin. Ders çalışma sırasında molalar verin. Kütüphaneyi kullanma kurallarına uyun.
Cevap
3Cevap
Öğrencilik hayatımda ders çalışamadığım bir yer varsa orası da kütüphane… basık ve kalabalık çok dikkatim dağılır rahat edemezdim… kendime ait bir ortam olmalı
Farklı insanların da ders çalışmış olduğunu görünce gazlıyor.
Sadece vize final haftaları o da evde tembellik olmasın diye yoksa kütüphane işe yaramaz.
Bence sağlamıyor, insan çalışmak istemeyince hiçbir yerde çalışmak istemiyor
Ben evde severim
Pek bir ekstrası yok sadece ortam sessiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?