Ocak ayından bu yana evdeyiz. Deprem sebebi ile yurtlara be okula dönemedik. Hayli zaman oldu tabi. Neden bilmiyorum üni başlatacak 8 gün sonra ama bende dehşet bir gerginlik var aylardır bu anı bekledim şimdi bu hallerim cin miyim neyim ya? 😄 Siz ne durumdasınız ne zaman okula dönüşler..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence stres olması normal
Değil mi.. İyi kötü bir ton şey bekliyor beni
Ben rahatım bayağı o kadar çok sorunum var ki okul umrumda değil hatta açılsa da kafa dağıtsam diyorum endişe heyecan hiç yok.
Ya evde kalmanın bedelini psikolojimiz ile ödüyoruz maalesef. Anlıyorum seni dedim ya bende çokça istiyordum ama bir gerginim garip garip insanlar var orada da artık bş nefes alsaydık kaygısız..
Endişe etme 1 haftada alışırsın ilk yılın mı?
3.🤭 Yılım
Neyin gerginliği bu üni bitti bitecek 😂
Çözemedim işte msmldldl
Ay bende çok gerginim ya. Sanki yeniden başlıyor gibiyim
Okulun yolunu unuttuk artık 🤦♀️ adada eve gelmeye korkuyorum fobi oldu çünkü ne zaman gelsem bşr daha gidemiyorum 2 hafta diye gelip 6 ay kalıyorum 😄
Ben aile evinde kalıyorum ama sosyal becerilerimi kaybettim resmen. 😶 Sen de haklısın daha dönme geri ne olur ne olmaz😂
Ocak ayından beridir evdeyim ve küçük bir yer burası, ilçe. Hazınun kadın versiyonu gibi hissediyorum ilwtişimsizlikten 😄. Max aktivite ev temizliği max çılgınlığım ev temizlememek max başarı işler eken bitirmek böyle saçma sapan bir insana dönüştüm kskdkkd
*hanzonun kadın versiyonu
Ya ajsjxjdjjxksjkckskkxks neyse ki ünilerin açılmasına az kaldı ben bir ay daha katlanamazdim
Bir de süpriz olmaz mı "dönem evde tamamlanacak gençler" başlıklı 😄.
Allah'ım korusun ay okula gider bahçede online derse girerim. Gerçi bizde bayağı ders online olmuş da neyse
Alanın ne?
Psikoloji senin?
Okul öncesi öğretmenliği benimde ☺️bizde online olan ders yok mesela sizde neden öyle olmuş
Seçmeli ders var onlar online bir de iki ders önemsiz sayılanlar
Anladım 🙂 umarım çok güzel bir dönem geçirirsin 🍀
Umarım sende tüm yılı telafi edecek kadar eğlenceli bir dönem geçirirsin.
Heyecanlar olabilir normal zamanla alısmıs bile oluyorsun
Haklısın. 3. Senem artık şu 1 hafta kala gerilme son gece ağlama huyumu bırakamadım gitti 😄. 8 yıldır yurttayım bir de
Allah dayanma gücü versinn😄
Amin 🥺
Senin ilk senen değil sanırım. Benim bir de ilk senem ilk defa gideceğim şehirde kimsem olmadan yaşamaya çalışıcam sen heyecanlıysan biz napalımm
Ben Bi garibim. Seni iyi kötü bir sürü şey bekliyor. Ne varsa dolu dolu yaşa gitsin. 😇
Beni bekliyo da seni niye beklemiyorrr seni de bekler
Beni de bekliyor işte 😄bir ton şey ondan gerginim akıllım 😄. Çeşit çeşit cins cins cins insanlar hocalar oooofff..
Ayy sen bi de tecrübelisin ben sıfır tecrübe ;//
Korkma kız ☺️ güzel zamlar geçireceksin. Özgür olacaksın bir nebze de olsa. Yurtta mı kalacaksın sen?
Evet yurt. Özgür olucam ama ortam kuramıycam diye korkuyorumm
İlk haftadan canım cicim olan kim varsa kaç! Yanlız olsan daha iyi 😄 önce Bi tart sonra yakınlaş derim. üniversitede gördüğüm bişey varsa o da net çıkardır ilk günden son güne bunu sezdim. Umarım iyi insanlar ile karşılaşırsın ortam kuracağım diye saçma sapan insanlar ile muhatap olma da ☺️ psikolojini bozmasınlar. bu arada Bölümün ne?
Gergin olacak durum yok yaa
Tuhaf ya. İple çektim bu anı şimdi hafif bir korku var içimde nedense mdkdkkd
😄 olmasın iki günde adapte olursun ki yaaa
Sorun sanırım yurt ya 😄. Belki kaldıysan bilirsin sende her türden inana mevcut.
Artık 22 yaşında daha henüz karakteri bile oturmamış insanlara maruz kalmak biraz sağlam kafa istiyor
Evet haklısın tabi ki kafa dengi oda arkadaşı bulmak ayrı mesela. 😄 kaldım tabi bende yaşadım her süreci maalesef ama şimdi düşününce özlüyorum yaaa o günleri
Öyle oluyor. Ayrılana kadar kurtulmak için dua ediyor ayrılınca özlüyorsun.. bir yeri içindeki insanlar güzelleştiriyor yahut çirkin yapıyor. Başkalarının sınırlarını ihlal etmeden yaşayamayan çok insana var maalesef. İncelikten sağduyudan yoksun.. Böyle olunca süreç çok zor hale geliyor.. Beni de geren bu galiba ya 😄ya rabbim diyorum bakalım ne gibi Türler ile karşı karşıya gelcez mdkdklflf
😄😄 bolca seçmece tipler çıkacak karşına sadece üni değil hayatın her alanında maalesef
Evet ya hemen her alanda var bunlar. Şu tümseğin arkası düzlük diyebileceğim hiçbir dönem yok sanırım hep sınav.. Rabbim sabırlar versin iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Amin amin. 😐 maalesef daima öyle olacak işte