Eğitim & Kariyer Cozumlu videosunu izledim anlamqdim bilen varsa çözebilirmi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar 3a+2=803. a=78A=26 nasıl oluyor detaylı aciklarmisiniz Cozumlu videosunu izledim anlamqdim bilen varsa çözebilirmi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Çok basit bir denklem a3 2=80 denkleminde bilinmeyen a dır 3 rakamı a nın katsayısıdırBirlikte yaniBilinmeyeni yani a yı bulmak için a yı yalnız bırakırsın onun için 2 yi karşıya atarsın 2 karşıya işaret değiştirerek gittiği için 78 olurGeriye 3a=78 kalırBurada a yı yalnız bırakmak için her iki tarafı 3 e bölersin sonuç a=26 olur 1 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl 78i 3e bölmen gerekiyor 0 39 Yorumla KnightsSword +1 yıl Baya detaylı açıklamışsın haa Yorumla ꕤlilylu +1 yıl @KnightsSword ne sandın töfteee djfs Yorumla KnightsSword +1 yıl Sen anlatma shfh Yorumla ꕤlilylu +1 yıl aaa yeni gördüm neden Yorumla KnightsSword +1 yıl Başarısız bir öğretmensin 😂 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl kız zaten trollüğüne sormuş ilkokul düzeyi bu problem bence gayet güzel açıkladım kıskanma 😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Ya niye troll sorsun sacmalama shdbnfBaya detaya girmişsinNazar değmesin tü tü ndnfngg Yorumla ꕤlilylu +1 yıl yarın gelsin özel ders verim ksfjsad Yorumla KnightsSword +1 yıl Başarabileceğine emin olamadim boşuna gelmesin hiç djnfng Yorumla ꕤlilylu +1 yıl beraber ders verelim senin kafa ütülediğin yerde ben özet geçerim benim eksik kaldığım yerde sen toparlarsın bitirim ikili oluruss😂😂 öyle öyle götürürüz paraları Yorumla KnightsSword +1 yıl Sen ögret ben film dizi izlerimKırışırız paralari tamam 😂 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl avcunu yala 😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Oyunbozanlık yapma sjdj Yorumla ꕤlilylu +1 yıl oyun filan bozmadim kartları yeniden dağıttım 😎emek olmadan yemek olmaz Yorumla KnightsSword +1 yıl Ben kendi ibanımı verim müşteriye 🤫 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl anladim ben illa diyosun ki yıldızları saymak istiyorum 🤗 Yorumla KnightsSword +1 yıl Yok ben moneyleri saycam sen denklemleri öğret Yorumla ꕤlilylu +1 yıl gıcıksın gıcık😅 Yorumla KnightsSword +1 yıl 🤑🤑 Yorumla ꕤlilylu +1 yıl aaaa şunun attığı emojiye bak Yorumla KnightsSword +1 yıl Gözlerim dollar olmuş dalır dalır Yorumla ꕤlilylu +1 yıl kız da zaten dünden hazırdı parasını sana yedirmeye -,- gelsin sorarız Yorumla KnightsSword +1 yıl Dalır dalır dalır Valla ben öğretirim ben alırım senden istemez zaten3 kelime söylemişsin ndtbf Yorumla ꕤlilylu +1 yıl tamam siz anlaşırsınız aranızda beni araya katma😂 Yorumla KnightsSword +1 yıl Sana bir çikolata parası yeter hdgh Yorumla ꕤlilylu +1 yıl bana bu oku atma yaa 😣 niye gece gece çikolata diyosun Yorumla KnightsSword +1 yıl Ağlameyyy Yorumla ꕤlilylu +1 yıl neysem çikolata değil de çikolatalı süt var onu içim bariiii kamuoyuna duyrulur canınız çekebilir serbest😇 Yorumla KnightsSword +1 yıl Çekmedi kiBeyaz çaklıt yiyim ben de Yorumla ꕤlilylu +1 yıl 😢 Yorumla KnightsSword +1 yıl Yine mi ağlıyon hahsf Yorumla ꕤlilylu +1 yıl yok gözüme toz kaçmış Yorumla KnightsSword +1 yıl İyi bak çikolata fırlattim o gelmiştir belki jsntg Yorumla ꕤlilylu +1 yıl yok küsüm ben senle 😾 niye senden kalanı yiyomuşum git marketten yenisini al almicaksan da 40gün 40gece küsüm Yorumla KnightsSword +1 yıl Belki açılmamış paketti ohooo bakmadan şeediyonDur şu ders parasini verim sana da git al Jzbdndjf Yorumla ꕤlilylu +1 yıl heee öyle deseneee tamam deal o vakit jdkfsk Yorumla KnightsSword +1 yıl Şunu ye de ağlama gari jdnf Yorumla ꕤlilylu +1 yıl afiyet bal şeker çilek reçel bana 😋 sana da iyi geceler 🌸 Yorumla KnightsSword +1 yıl İi geceler🤑 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. 78 bölü 3 oluyor a. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok basit bir denklem a3 2=80 denkleminde bilinmeyen a dır 3 rakamı a nın katsayısıdır
Birlikte yani
Bilinmeyeni yani a yı bulmak için a yı yalnız bırakırsın onun için 2 yi karşıya atarsın
2 karşıya işaret değiştirerek gittiği için 78 olur
Geriye 3a=78 kalır
Burada a yı yalnız bırakmak için her iki tarafı 3 e bölersin sonuç a=26 olur
78i 3e bölmen gerekiyor
Baya detaylı açıklamışsın haa
@KnightsSword ne sandın töfteee djfs
Sen anlatma shfh
aaa yeni gördüm neden
Başarısız bir öğretmensin 😂
kız zaten trollüğüne sormuş ilkokul düzeyi bu problem bence gayet güzel açıkladım kıskanma 😂
Ya niye troll sorsun sacmalama shdbnf
Baya detaya girmişsin
Nazar değmesin tü tü ndnfngg
yarın gelsin özel ders verim ksfjsad
Başarabileceğine emin olamadim boşuna gelmesin hiç djnfng
beraber ders verelim senin kafa ütülediğin yerde ben özet geçerim benim eksik kaldığım yerde sen toparlarsın bitirim ikili oluruss😂😂 öyle öyle götürürüz paraları
Sen ögret ben film dizi izlerim
Kırışırız paralari tamam 😂
avcunu yala 😂
Oyunbozanlık yapma sjdj
oyun filan bozmadim kartları yeniden dağıttım 😎
emek olmadan yemek olmaz
Ben kendi ibanımı verim müşteriye 🤫
anladim ben illa diyosun ki yıldızları saymak istiyorum 🤗
Yok ben moneyleri saycam sen denklemleri öğret
gıcıksın gıcık😅
🤑🤑
aaaa şunun attığı emojiye bak
Gözlerim dollar olmuş dalır dalır
kız da zaten dünden hazırdı parasını sana yedirmeye -,- gelsin sorarız
Dalır dalır dalır
Valla ben öğretirim ben alırım senden istemez zaten
3 kelime söylemişsin ndtbf
tamam siz anlaşırsınız aranızda beni araya katma😂
Sana bir çikolata parası yeter hdgh
bana bu oku atma yaa 😣 niye gece gece çikolata diyosun
Ağlameyyy
neysem çikolata değil de çikolatalı süt var onu içim bariiii kamuoyuna duyrulur canınız çekebilir serbest😇
Çekmedi ki
Beyaz çaklıt yiyim ben de
😢
Yine mi ağlıyon hahsf
yok gözüme toz kaçmış
İyi bak çikolata fırlattim o gelmiştir belki jsntg
yok küsüm ben senle 😾 niye senden kalanı yiyomuşum git marketten yenisini al almicaksan da 40gün 40gece küsüm
Belki açılmamış paketti ohooo bakmadan şeediyon
Dur şu ders parasini verim sana da git al Jzbdndjf
heee öyle deseneee tamam deal o vakit jdkfsk
Şunu ye de ağlama gari jdnf
afiyet bal şeker çilek reçel bana 😋 sana da iyi geceler 🌸
İi geceler🤑
78 bölü 3 oluyor a.