Zaten 2021 mezunuyum kendi meslegim lojistik yönetimi ona dair bir sey yapma fırsatım olmadı sadece avmde satış danışmanlığı sayılabilir. 3-4 is deneyimim var ama kısa süreli 5 ay 3 ay tarzında bana uygun olmadiklarini fark ettim ve çıktım en basit işlere bile başvurunca kabul etmediler beni yani 2 3 iste kisa süreli çalışmam her iş de öyle olacağım anlamina gelmiyor ilk is deneyimlerimdi ve kimse almadigi icin kötü islere basvurmak zorunda kalmıştım hepsi bu napabilirim bilmiyorum.. tam tersi şu an uzun sure kalabilecegim sartlarinin kendime uygun olarak gördüğüm islere basvuruyom onlarda almiyor beni sürekli is değişmekte cok yorucu bir sey kimse keyfi yapmaz zaten..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İş seçerken doğru seçmek gerekir. Olumsuz bir başlangıç sonrayı da etkiliyor ama daha yolun başındasınız endişelenmeyin. Bu kez gireceğimiz işi etraflıca düşünün. İyi olmasa bile 1 yıla yakın çalışmaya bakın.
Şöyle kimse beni almadigi icin ozaman a101e girmek zorunda kaldim asiri kotu bi baslangic sonra avm sektorune girince hem belim hemde bacaklarim acisindan uzun vadede yapamicagimi anladim kurumsalda banko kismina girdim fakat bu seferde calisma arkadasim dandik oldugundan tum cagrilari isleri bana kitliyodu asiri derecede telefon bakmaktan bogaz agrim bas agrim oluyodu istedigim sadeve dengeli bir kendimi gelistiremezdim bu girdiğim yerlerde ayrıca en önemli faktor buydu
Aynı dertten bende muzdaribim
Ya cidden cok zor ve moralim acayip bozuluyor hergun ilanlara girip bakiyorum ama secimden sonra zamlardan sonra iyice zorlaştı kimse gorusmeye bile cagirmiyor
Kpss kasmaktan başka bir yol yok gibi. Yoksa amele niyetine çalışacağı
Ya ben mezuna kaldim kendi istegimle boyle olucagini sonucun ayni olucahini bilseydim kalmaz girerdim direkt Şu an ders calismak hic icimden gelmiyo cok soğudum
Sanırım önlisans okudun değil mi
Evet lisansa tamamliyorum ama okulu dondurdum bir süre
Anladım bende öyle inşallah DGS ile geçiş yapacağım dört seneliğe
İnşallah oyle yaparsin ama ben 2 senedir is ilani inceleyen biri olarak diyorum deneyimsiz nerdeyse alım yok denevek kadar az isi bilen eleman istiyolar artık ben oyuzden giremiyorum birazda
Kesinlikle deneyimsiz almıyorlar. Ama almadan da nasıl deneyim kazanacağız onu da bilmiyorum ki
En az 1 yil herkes istiyor pandemiden ciktigimizi unuttuklari icin o donemler kimsenin aklina gelmiyo 22 de ortalik düzeldi kendine geldi çoğu yer max 2 3 haftalarini alir is ogretmek oda max yani hızlı ogrenen biri 1 haftada kapar zaten nasil olcak hic fikrim yok gerçekten Şu an sacma saoan bi ise girmekte istemiyorum kendi isteğim disinda olanlara bosa bidaha vakit kaybi vs olcak
Sonuna kadar haklısın. Allah yardımcımiz olsun ne diyelim.