Ben çok çalışmayı bilmediğim için mezuna kaldım 2021 senesinde üniversite için 2022 de çalıştım istemediğim bölüm ve istemediğim bir üniversiteyim şimdide hazırlık yarım dönem uzadı ondada kaldım bölümüm matematik ne yapıcam bilmiyorum geleceğe dair bir umudum kalmadı arkadaşım yok kız arkadaşım yok ayrıca bu bölümü okuyup ne olacağım onu bile bilmiyorum hiç kimsem yok zaten ne yapcam bilmiyorum hayata dair umudum kalmadı aptalın tekiyim heralde
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha 20 yaşındasın kendine böyle demek yerine sonuna kadar mücadele et. ha olmazsa da bir şey kaybetmezsin e nazından denemiş olursun ama zamanında varken çalış. neyi istediğini belirle önce plan yap hedef belirle. bir konuda başarılı oldun mu gerisi gelir zaten
kanka. Hayattan ne istediğini, nasıl bir hayat hayal ettiğini birkaç gün düşün. Kendine hedefler belirle ve o hedefe nasıl bir yol izleyerek gidileceğini araştır. Maddi , psikolojik durumunu göze al ve kendine nasıl bir hayatı yakıştırıp yakıştırmadığını aklında netleştir.
Kanka ne yolu çizcem bilmiyorum hiç bişi ne yapcam bilmiyorum gastronomiye geçiyim diyorum sözel puanı istiyor falan bi yolada geçemiyorum
Genelde hayal ettiğin hayatın çeyreğini yaşıyamıyorsun ama
çoğumuz hata yaparız. Önemli olan kendimize karşı bakış açımızı değiştirmek ve hayatımızda kendimiz için aksiyon almak.
birçoğumuz mükemmel değiliz. Zaten mükemmelliyetçi arayışların içinde olmamalıyız. Hedefini ne imkansız beklentiler düzeyine getir ne de kendini küçümseme. Gerçekçiol ve kendine inan. Gastronomi ya da matematik okumak istediğinden emin misin?
Gastronomi istiyorum da geçemiyorum kanka sözel çözmedim ya matematik istemiyordum bilgisayar müh istiyordum gelmedi puan kötü bilmiyorum benim hayatım düğümlenmiş
okulla yks'yi beraber götür pc müh. istiyorsan. Düzgün bir plan ve program oluştur ve hazirana kadar uğraş. Geç değil. Ama ilk önce şu umutsuzluğundan kurtul. Çünkü seni çıkışı olmayan karanlık bir denizde boğabilecek tek şey umutsuzluk ve kendine inançsızlığın.
Kanka hazırlığa kalmasam yarım dönem düşünürdümde artık kaç yaşına geldim yks bana göre değil zaten özellikle ilk sınav bu matematiği okucaz mecbur
Hazırlık yarım dönem uzadı aptal hocalar yüzünden kanka
sen bilirsin ama 55-60 yaşındaki adamların bile yks'ye sırf üni okumak için girdiğini gördüm. Çoğu şey için geç değildir. Yeter ki sen geç deme. 21'de baslarsin. 25'de mezun olursun. Önemli olan okuduğun bölümün beklentilerini karşılaması.
Kanka sınav sisteminden haberin var mı 20-30 bine girmezsen düzgün yere giremiyorsun bu sınavda bsna göre ddğil yani
Ya hevesimde kalmadı yaşamaya dair para desen yok aile desen güven vermez arksdaşım yok kız arkadaşım yok ne yapcam bilmiyorum antidepresan almasam ayakta duramıcsm zaten o duruma geldim
İyi biliyorum sistemi. Yani ben demem gerekeni dedim. Senin hayatın dostum. Yaptıkların veya yapmadiklarin, yani seçimlerin sadece senin hayatını etkileyecek. Ben olsam kendimden vazgeçmezdim. Hayatında bol şans ve başarılar dilerim.
Sağol
Senden daha aptalları her zaman vardır merak etme
Kendimi avutma şeklim tek bu değilki yaşamaya dair umudum kalmadı 20 yaşına geldim gençliğimi yaşıyamıyorum daha para desen yok aile desen güven vermez arksdaş desen yok kız arkadaş yok okuduğun bölüm kötü geç başlıcam bide bilmiyorum ne yapcam
Bende seninle aynı yaştayım ve mezuna kaldım defalarca ama bu kadar takmıyorum çünkü suçlunun kendim olduğunu biliyorum ve her şeyin hayırlı bir zamanı var, dediğin gibi sende çalışmamışsın o zaman suçlusun ama bunu telafi edebilirsin, para da olur çalışırsan, ailene güvenilmez deme, ailenden başka hiçbir insan seni karşılıksız sevmez, her ailede sorun olur bu hayatın kuralı, arkadaşının olmaması kötü gelebilir ama kötü arkadaşlıktansa bir süre yalnız olmak daha iyi, saysam çok arkadaşım, sevdiğim var ama görüştüğüm iki tane, onlarla da sık sık değil kendi kendimin arkadaşıyım ve sorunlarımı Allah'a anlatıyorum, kız arkadaşının olmaması da sorun değil daha 20'sin gerçek aşk kolay bulunmaz. Peki hayatındaki iyi ve şükredeceğin şeyleri söyler misin?
Aç değilim tek şükür edebileceğim şey ama yakında oda olur artık dışarı çıkmaya korkuyorum ve sosyal bir hayatım yok
Sağlıklı mısın? Sadece nefes alıyor olmamız bile çok büyük bir nimet. Belki konuyla alakasız gelebilir ama bir gerçek. Belki bir süre sonra muslukları açtığımızda su gelmeyecek, çoğu insanın şükretmeyi unuttuğu suya hâlâ sahibiz, her gün güneş tam saatinde doğuyor, hayvanların aklı yok, hayattan çıkarları yok ama sürekli bir mücadele halindeler, sebebi insanlığa verilmiş düzen devam etsin diye, bu kadar önemliyken neden önemsiz, aptal hissediyorsun? Herkes senin gibi insan evladı, para yüzünden kendini kısıtlama.
Haklısın
İyi hissedersin umarım, herkes bunu hak eder.