Merhabalar ablalar ben 20 yaşındayım 2 senelik üniversitesi mezunuyum.
Başka bir bölüm daha okumak istedimi anladım ama o istediğim bölüm için derece yapmam gerekiyor ( en düşük bile 30k ile alıyor)
Ben bir yandan sosyal medya kullanmaya başladım ama fenomen olup, gelir elde edebilmek için videoları, fotoğraf paylaşıyorum ve sınavı kazandıktan sonra takipçim artarsa iyi olur diye düşündüm.
Ama sevgilim sosyal medyaya gün içerinde fazla zaman ayırdığımı derece için bu konuları sonra yapmamı istiyor
Sizce ne yapayım
Başka bir bölüm daha okumak istedimi anladım ama o istediğim bölüm için derece yapmam gerekiyor ( en düşük bile 30k ile alıyor)
Ben bir yandan sosyal medya kullanmaya başladım ama fenomen olup, gelir elde edebilmek için videoları, fotoğraf paylaşıyorum ve sınavı kazandıktan sonra takipçim artarsa iyi olur diye düşündüm.
Ama sevgilim sosyal medyaya gün içerinde fazla zaman ayırdığımı derece için bu konuları sonra yapmamı istiyor
Sizce ne yapayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya zor bi durum, ama galiba biraz yorulsan ikisini de halledersin, burs falan bulamadın mı?
sana karışıyor mu
Yok karışmıyor sadece derece istediğimi bildiği için sosyal medyaya kafayi çok taktimi söylüyor sürekli video çekiyorsun diyir her gün
iyi ama senin belli bir görevin var yani bunu anlaması lazım
Ne görevi soruyu anladın mi
Kısaca daha iyi ders çalışmami istiyor bende sosyal medya takicpilerimi birakmami istemiyorm
sen gayet ikisini bir arada yürütebilirsin ki
Şey diyor bunlar olmadığı zaman daah iyu çalışıyorsun kafanı taktın diyor eskiden 8 saat çalışıyordu şimdi 4-5 saat diyor 4 saati sosyal medya diyor
iyi ama sosyal medya bu girmezsen takip etmezsen olmaz ki
Ben zaten takip etmiyorum ki video atıyorum
Şey diyor 4 saatlik çalışma ile derece yapamazsin
takip dediğim sosyal meydayı takip ilgilenmek demek
vallah sana kalmış ne diyeyim
Ikisini dengelemek onemli
Şey diyor ikide bir bakıyorsun takıntılı olmuşsun diyor