Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri bişe yazmış da anlamadım yaaaaa yardımcı olacak olan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Canım buraya yazacagina google translate e yazsaydin ya :)
Bunu nasıl çevireyim ⬇️
DIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE UNDER MY ASS☠️🍑☠️🍑☠️🍑☠️🍑☠️🍑☠️🍑☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️YOU HAVE NO RIGHT TO LIVE BASSSSSTAAAAAARRRRRRDDDDDD INVADERRRRRRRRRRRR AMERIIICAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN🦶🏻🦶🏻🦶🏻🖕🏻🦶🏻🖕🏻🦶🏻🖕🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🖕🏻🦶🏻🖕🏻🦶🏻 I’LL CUT YOUR PENIS AND STUFF IT IN YOUR MOUTHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SPREAD MY MENSTRUAL BLOOD ON BREAD AND EAT ITTTTTTTTTTTTTTT🩸🍞🩸🍞🩸🍞🩸🍞🩸🍞🩸🍞🩸🍞🩸🍞🩸🍞🩸🍞LIKE STAWBERRY JAM HAHAHHHAHHAHAHAHAAA🍓🩸🍓🩸🍓🩸🍓🩸🍓🩸 I’LL MAKE YOU CRAWL ON YOUR HANDS AND KNEES WHILE I DRIP HOT CANDLE WAX ALL OVER YOUR BACKKKKKKKKKKKKKKKKKK🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🐕🐕🐕🐕🐕🐕🐕YOU DOOGGGGGGGG CHR*STIANNNNNNNNNN🤮🤮🤮🤮🤮✝️🤮✝️✝️🤮✝️🤮✝️🤮✝️🤮✝️🤮🤮🤮🤮YOU SON OF A BIIIIIIITTTTCHHHHHHH I’LL GRATE YOUR HEADDDDDDDDDDDD I’LL STEP ON YOUR FACE WITH MY FEETTTTTTTTTTTTTTTTTT🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻👨🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻YOU LOW RACE AMERICANNNNNNNNNNN💩🇺🇸💩🇺🇸💩🇺🇸💩🇺🇸💩🇺🇸💩🇺🇸💩 I WILL WHIP YOU TO DEATHHHHHHHHHHHHHHHH☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️FUUCCKKKKKKKK YOUR DOG MOTHEEERRRRRRRRRRRRR🐕🐕🤱🐕🐕🤱🐕🐕🐕🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻FUCKKKKKKKK YOUR WHOLE FAMILLYYYYYYYYYYY🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻👨👩👦👦🖕🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻 BASTAAAAARRRRRDDDDDDD I’LL STEP ALL OVER YOU WITH MY HIGH HEELSSSSSSSSSSSSSSSS👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠👠 I’LL GOUGE OUT YOUR EYES AND HAND THEM TO YOUUUUUUUUUUU!!!👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️👁️YOU SON OF A BITCHHHHHHHH I’LL BREAK YOUR NOSE BY HITTING YOUR NOSE WITH MY ASS🍑👃🍑👃🍑👃🍑👃🍑👃🍑👃🍑👃🍑👃🍑👃 I’LL PUT MY FEET IN YOUR MOUTH AND YOU WON’T BE ABLE TO TALKKKKKKKKKKKKKKKK🦶🏻👄🦶🏻👄🦶🏻👄🦶🏻👄🦶🏻👄🦶🏻👄🦶🏻👄🦶🏻🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫SONNNN OFFFFFF AAAAAA BIITTTCHHHHHHHHHH🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻
Bu ne lan
Ne diyor ki? Sen anladın mı?
Kanka " Die under my ass. You have no righy to live. Bastard. Invader. American. I will cut your penis and stuff it in your mouth. Spread my menstrual blood on bread and eat it. Strawberry jam. You hands and knees while I drip hot candle wax all over your back. You dog Christian. You son of a bitch. I will grate your head. I will step on your my face with my feet.. diye bunu kisaltarak yazabikirsin ellerim carpildi yazcam diye sen becer iste.
Anladim. Bekle yaziyorum
You have no right to live = senin hatayin dogru degil
I will cut your penis and stuff it in your mouth = will neydi unuttum ama penisi agza vermekten bahsediyor galiba. Spread ile baslayan da galiba adet kanimi ekmege sür ve ye diyo (Allahin belasi 🤢🤮) cilek recelini seviyormus. You dig Christian demek Christian senin köpeğin demek
Senin hatayin degil senin hayatin yazacaktim
f*ck your dog mother demek senin kopek anani biiiip demek kufur etmis anla. f*ck your whole family demek ailene sövmüş işte.
İğrenç adam ya🤮🤮🤮🤮🤮 çok teşekkürler çevirdiğin için☺️☺️☺️
Yahu full kufur kiyamet dolu malak sacma seyler kafa yormaya degmez yazmama degmez kolumu agritmaya degmez allasen
Rica ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!