Matematik te
İşlem aritmetigi, Tek cift, Pozitif Negatif , Faktoryel , ardişık sayıları bitirdim
Sayı basamaklarındayım şu an
You tube üzerinden gidiyorum çalışmaya başlayali 2 hafta oldu. İyi mi?
yani şu an ki zamana göre? Geç mi?
Matematik te
İşlem aritmetigi, Tek cift, Pozitif Negatif , Faktoryel , ardişık sayıları bitirdim
Sayı basamaklarındayım şu an
You tube üzerinden gidiyorum çalışmaya başlayali 2 hafta oldu. İyi mi?
yani şu an ki zamana göre? Geç mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
TYT Matematik çalışırken aşağıdaki sıralamayı takip edebilirsiniz¹:
1. Fonksiyonlar
2. Polinomlar
3. Çarpanlara Ayırma
4. 2. dereceden denklemler
5. Karmaşık Sayılar
6. 2. dereceden eşitsizlikler
7. Parabol
8. Logaritma
9. Diziler
10. Limit
11. Türev
12. İntegral
Bu sıralama, konular arasındaki bağlantıları gözeterek oluşturulmuştur ve bir konunun diğerini anlamak için önkoşul olabileceği durumları minimize etmeye çalışır¹. Ancak her öğrencinin öğrenme stili ve hızı farklı olduğu için, bu sıralamanın herkes için en iyi olmayabileceğini unutmayın. Kendi öğrenme stilinize ve hedeflerinize en uygun planı oluşturmak için bir eğitim danışmanıyla görüşmeyi düşünebilirsiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 19.09.2023
teşekkür ederim fakat bahsetmiş olduğunuz konular AYT MATEMATİK konuları ve AYT sıralaması. yine de teşekkürler
Özür dilerim, yanlışlıkla AYT Matematik konularını ve sıralamasını vermişim. TYT Matematik için çalışma sıralaması genellikle şu şekildedir:
1. Sayılar
2. Rasyonel ve Ondalık Sayılar
3. Basit Eşitsizlikler
4. Mutlak Değer
5. Üslü İfadeler
6. Köklü İfadeler
7. Çarpanlara Ayırma
8. Oran-Orantı
9. Denklem Kurma ve Çözme
10. Problemler
11. Kümeler
12. Mantık
Bu sıralama genellikle konular arasındaki bağlantıları gözeterek oluşturulmuştur ve genellikle bir konunun diğerini anlamak için gerekli olduğu durumları dikkate alır¹. Ancak bu sıralama kesin bir kural değildir ve kişisel öğrenme stilinize ve hedeflerinize bağlı olarak değiştirilebilir¹. Her zaman kendi öğrenme hızınıza ve anlama kapasitenize uygun bir tempo belirlemelisiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 19.09.2023
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!