Eğer öyleyse genellikle şöyle oluyor: Okulun ilk günü sınıftan bir kişi herkesten tek tek telefon numaralarını alıyor, sonrasında ise WhatsApp grubunu kurup sınıftaki herkesi gruba dahil ediyor.
aslında işte sorunda burada aslında herkes zor gördüğü için zorlaştıyor beyin istese aslında herkes yapar sadece ayt matematik te 30 soruda bildiğin ein olduğun 20 soruyu dogru yap 10 soruyu boş bırak geometriyi hallat gene tıp gelio
Ben bu üniversite ye gidersem bile ders çalıscam sonra yks ye gircem bölüm değiştircem çok büyük hayalim var ve kazancam çok cabaliycam istediğim bölüme de gitcem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sınıfa sorun
O grupları genellikle okul başladıktan sonra sınıftan bir öğrenci oluşturuyor.
Nasıl anlatır mısınız?
Detayli😊
Yani WhatsApp grubundan kastın sınıf sohbet, bilgi paylaşımı grupları mı?
Eğer öyleyse genellikle şöyle oluyor: Okulun ilk günü sınıftan bir kişi herkesten tek tek telefon numaralarını alıyor, sonrasında ise WhatsApp grubunu kurup sınıftaki herkesi gruba dahil ediyor.
Hmmmmm yessss teşekkür ederim ☺️ 😂
Rica ederim.
o üniverstinen bölüm sekterine git sor o yardımcı olur
Bir yandan uğraşmak istemiyorum 😂
Zorunlu değil dimi katılmak
değil istersen katıl aten genelde hep dedikodufln oluyor gruplarda öyle dersle ilgilişeyler çok yok
Benim hakkımda da gıybet ederler mi?🙊
herkes hakında ediolar bide çöp çatalık yapanlar var en çok dedikodu şu şunla date çıkıyomuş şu şunla sevgili tarzı
Anladım
bölüm ne senin
Ottan bı bölüm
Ortam için gitcem
ha kolay gelsin ozaman 4 yıllıksa 4 yıl keyfini çıkar aileden uzak bizim fakülte 6 yıll feriştahımızı s***ti valla
4 yıllık
Tıp mi. Okuyorsun
güzel iyi yani iktisat falan degil demi ya da işletme ekonometri falan
Hayır özelde söylerim
olur
Sen ne okuyorsun
6 yıllık benim bölüm
Yaa peki hangi bölüm
tıp
Yaa çok mutlu oldum tıp kazanmak çok zor vallahi ya yıllarca hayalini kurdum olmadı tıp, hukuk napayım nasip değilmiş 😄
aslında işte sorunda burada aslında herkes zor gördüğü için zorlaştıyor beyin istese aslında herkes yapar sadece ayt matematik te 30 soruda bildiğin ein olduğun 20 soruyu dogru yap 10 soruyu boş bırak geometriyi hallat gene tıp gelio
Ya Cidden şu matematik yüzünden olmadı biliyor musun hayalim işin zor kısmı o
yani işte matemetiği hallaete gerisi full boş bıra gine en kötü bir diş hekimliği gelir
Sozelciyim bunu kendime inandırdim olmuyor sayısala ilgim artık Yok
Ben bu üniversite ye gidersem bile ders çalıscam sonra yks ye gircem bölüm değiştircem çok büyük hayalim var ve kazancam çok cabaliycam istediğim bölüme de gitcem
🧿🧿🧿
tıp için aytde matematik+geometriden 38 net ve fkb den 35 net yapman yeterli yani 70 net yapsan gelir
Twittter facebooktan
Onlar sana ulaşır abim