Bugun matematigim kotu oldugu icin antremanlarla matematik 1-2 yi aldim tarih icin sadettin akyaylanin konu anlatimi kitabini coğrafya icinse uc dort bes yayınlarının soru bankasini aldim eksik derslerimi henuz almadim bu kitaplari ogretmen tavsiyesi ile aldim digerleri icin ogretmen tanımıyorum sizce ne alayim yardim ederseniz sevinirim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Coğrafya için keşke yunus hocayı alsaydın ve eğer coğrafya çalışacaksan önce harita bilmen gerekir o yüzden yunus hocanın harita videolarını bitir. Onun dışında matematikte bi an önce aldığın 2 kitabı bitir hızlı ol ama hızlı olucam diye de anlamadan çözme. Türkçe için limit yayınları çok güzel. Paragraf içinse sıfır risk alabilirsin
Kaçıncı sınıfsın bu arada?
Benim kuzenim mat ogretmeni tarih ve cografya ogretmeni arkadaslari bunlari onermisler bende aldım eger videosu varsa izlerim tavsiyen icin cok saol matematik ise yaramaz mi bu arada hic iyi olmadigi icin sayisalim kuzenim bunu al dedi turkce ve paragraftan memnun isen yarin alirim onlari ben bu sene mezuna biraktim tekrar denicem bu arada
Yok matematik işe yarar tabiki de sadece antremanlarla matematik bi tık fazla temelden alıyo yani kitabın yarısına kadar toplama çıkarma yapacaksın. Onun yerine aktif matematik de alabilirdin ama olsun yine de en kısa zamanda bitirmeye bak sonra bence hız ve renk alabilirsin bana da geçenlerde matematik hocam önerdi orta seviye olsun demiştim. (Ben de mezuna bıraktım)
Coğrafya videoları da YouTube'ta var ordan izlersin.
Paragraftan memnunum denemelerde falan 38 nete çıktı Türkçe netim ama sınavda 30 yaptım işte 🥲 Türkçe limite de yeni başladım paragraf niyetine kullanıyorum soruları çok güzel ve sınava yönelik bence bunu al.
Tarihten de Ramazan Yetgin'in konu anlatımı kitabını aldım bi tık ayrıntılı anlatıyo bu adam ama kpss'yi de kapsadığı için sorun yok.
Hedefin ne?
Bayada masraf cikti aileme umarim yapabilirim sinavda birseyler. 🫤 coğrafya kanalinin adi ne acaba , bide diger dersler icin onerdigin bi kanal var mı ? Umarim istedigin nete cikarsin canim sen calis elinden geleni yap da turkce paragraf en lazim olan Şu an yarin alacagim cok sagol
Polis olmayi deneyecegim ama olmazsa belki elerler diye, fizyoterapi düşünüyorum ya da 2 yillik baska bir bolum onu acik olsun atanayim meslege elime atiyim de gerisi problem degil gozum yuksekte degil aileye yuk kalmaktan biktim artık…
2 yıllık atanacak bölüm istiyosan tıbbi sekreterlik var
Coğrafya kanalının adı "coğrafyanın kodları"
Nasil guzel mi tıbbi sekreter analatabilrmisin
TYT için antrenmanlar 1 neredeyse işe yaramaz tamamen pratik, hızlanmana yarar Antrenman 2 birazcık seviyeni arttırabilir ama bunlar senin seviyeni çok yükeltmez onları bir an önce bitirip falan eğer Mat konusunda 0 san ama yine de çabalayabiliyor anlayabiliyorsan Karekok 0 ı öneririm
Matematik ile hic alakam yok kuzenim mat öğretmeni ona sordum oda bunu onerdi aldim esit agirlikciyim ama turkcem tarihim coğrafyam iyidir sayisal hic yapamıyorum bir ise yaramazmi bu kitap yani
yani hiç hiç yoksa başla bakalım hem biraz hızlandırır seni kitap yani biraz bilen için gereksiz demek istedim yine de sana çok net yaptıracak kitaplar değil bir an önce anlayarak iyice çözerek o kitapları bitir de başka seviyeye geç