Önceki sene aday sayısı 3,8 M idi
2021 ayarında belki daha zor yapar
Ortanın üzerinde yapar
2022-2023 ayarında olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önceki sene aday sayısı 3,8 M idi
Merhaba, ben sürekli de olmasa 2012'den beri bu sınavlara olabildiğince girmeye çalıştım hatta en son 2022'de girdim. Yani her yıl daha da zorlaşıyor ve buna paralel olarak bir yığılma oluyor bence. Bu da ister istemez sıralamada başarısızlığa sebep oluyor bizi yani o yüzden iyi çalışın ve güzel bir yere yerleşmeye bakın. Mezuna kalmayı düşünmeyin. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
En az 2 milyon aday açık liseden tek sınava bile girmeden mezun olanlardan oluşuyordur. Geriye kalan adayların da 1 milyonun hiç bir şekilde iddiası olmaz. Yani çalışan bir öğrenci için 800/900 bin rakip olur.
Koca kütüphanede 3 kişiyiz. Hergün düzenli olarak kütüphaneye gidiyorum
Cevap
2Cevap
2022-2023 ayarında olur
bak biz de geçtik o yollardan ama öncelikle evet şey gelebilir ama zor sorması daha iyi. İnan bana öyle eğer ki kolay sorarsa aşırı yığılma olur. Neyse bilemem ama dediğim gibi sen çalışırsın olur bu kadar gerisi boş
Hergün düzenli olarak kütüphanede ders çalışıyorum. Bugünlük bir kafa izni verdim kendime. Çok çalılıyorum ve hedefime de ulaşacağıma inanıyorum. Sadece Matematikte soruları yapamayınca istemsiz bie şekilde kitabı fırlatasım geliyor :(
hmm anlıyorum ama matematik öyledir daha çok zorlaman ve daha çok çalışman lazım. Yapamadığını da hocalarına soracaksın hemen
Mesela daha çok nasıl zorlayabilirim?
Hedefim ilk 40-50 bine girmek (Minimum)
E daha çok çalışacaksın şu anda 8-10 saat çalış mesela sonra 15 saatleri geç
Önerin için teşekkür ederim. Ortalama olarak 10 saat çalışıyorum şu an da
Zamanla arttırırsın ama önemli olan verim alabiliyor olman şu anda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?