şimdi ailemden torpil morpil yok tanıdığım şirket sahibi de yok onun dışında giremez miyim bir işe işletme okunmaz diyor herkes
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer Boğaziçi iyi kazanabiliyorsan zaten herturlu işte bulursun diplomanin kalitesi bile seni bir yerlere getirmeye yeter birde okulda sosyal olup çevre yaparsan iş sıkıntın olcagini dusunmuyorum
geçen sene 24bindi sıralamam bu sene girmedim seneye yine gireceğim sıkıntılarım oldu çok
24 bin sıralama alıyorsan zaten senin hiçbir şekilde bölüm derdin olmaması lazım üniversiteler seni havada karada kaparlar
24 bin kötü bır sıralama işletme 500 den alıyor
Ben şu an bogazici nde memurum burada okuyanlar aslında nerdeyse hiçbiri Türkiye'de kalmıyor hepsi yurt dışına gidiyor seninde öyle bir şansın varsa sana iyi bir yol acar
maalesef nişanlım assubay yani gitme gibi bir şansım yok asker yani burada en azından aylık gelirimin iyi olması çocuklarıma iyi gelecek sunmak için çabalarım eğer bir gün ayrılık olursa yurt dışı düşünürüm mezunlarınızdan bilindik şirket veya holdınglerde çalışanlar var mı kulağına gelen oldu mu bir de büyük şirket ceoları konferans düzenliyorlarmış bu doğru mu
Yani zaten mezunlar ofisi var ve kulüpler var orada eski mezunlar ile tanışma şansın oluyor onlardan fikir alma veya sana yol gosterebiliyorlar birde şöyle bir şey var burayı kazanan herkes çok iyi derecede olduğu için dersin disindada çok şey ogrenebiliyorsun
Boğaziçi'nin kapısından içeri girmeyi başar da bırak işletme olsun.
heh orası doğru da hedef beliryebilsem keşke ona göre sıkılaştırcam çalışmamı geçen sene 24 bindi ea tercih etmedim de pişman olmak istemiyorum 500 sıralamaya girip sonra işsiz kalmak mesela
Türküye de kimin ne olacağı belli değil bir şey diyemem
Türkiye de yanlış çevirmiş sorry
işziz kalma ihtimaln yüzde 92 falan türkiyede odtüden mezün olan mühendisler bile işsiz kalıyor
işte korkunç geliyor kulağa
maalesef burası türkiye ben sırf tıp gelmedi diye sınava tekrar giriyorum bu sene çünkü ülkede yapacak başka meslek yok
ben de aynı şekil yeniden girecektim sene başında olmadı bu sene yeniden hazırlanıyorum derece yapmadıkça ülkede okumak gerçekten boş. tıp en garantisi ama onda da beni kan tutar asla yapamayacağım tek meslek allah yolunu bahtını açık etsin
amin herkesin bahtını açık eyleesin bu ülkede dediğin gibi ya derece yapacan ya da torpilin olacak yoksa diplomalı işsizsin
yurt dışına gitmeyeceksen uğraşma
gidemem nişanlım asker burada kalmak istiyorum
illaki işe girersin ingilizceni kullanıp, işletme yapmak zorunda değilsin bitirince.
ayrıca şimdiden okul kararlarını başkasına göre ayarlarsan o kişi olmadığı zaman boşluğa düşersin
evleneceğim insan ama nasıl ona göre yapmayayım ki
Saçmalama
ne açıdan
Türkiyenin en iyii işletme programı boun işletme ne işsizliği saçmalama
sabancı işsiz gördü bu gözler :D
Okunur