Mulakat tam tamına bir saat sürdü, sorulan her soruya güzel cevaplar verdim. Beklentiler ve benim önceki deneyimlerim uyusuyordu. Keza çok pozitif geçti gorusme.
Hatta ne zaman baslayabilirsiniz olumlu oldugu takdirde, Servis olmasa da bu tarafa gelebilir misiniz şeklinde sorular yoneltildi (Lokasyon biraz uzakti) neyse ben bunlara da olumlu yönde cevaplar verdim.
Ben de bir ik çalışanı olarak en olumsuz adaya bile min 3 gunde donuluyorken hemen rtesi olumsuz dönülmesi beni çok yıktı. Geri bildirim istedim maille, verilmedi. Cidden umudum hayalim her şeyim bitti. Kaç aydır yıldım artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Torpil vardır, başkasına vermişlerdir işi muhtemelen
İşin bir diğer yanı da, her şartı kabul eden elemanı ben işe almazdım şahsen
Her şartı derken?
Tek dezavantaj lokasyon idi. Aaa ben gelemem mi deseydim
Sadece o değil ki her soruya güzel (dolayısıyla onlar açısından olumlu) cevaplar vermişsin
Ben alacağım elemanın insiyatif alıp alamayacağına bakıyorum mesela
Mesela?
Basit, sen bunlarla iş görüşmesinde herhangi bir pazarlık yaptın mı? Kendi şartlarını ortaya koydun mu?
Ne gibi bir pazarlıktan bahsediyorsunuz?
Somut orneklendirebilirseniz sevinirim
Yapılacak işler, senin işle ilgili isteklerin vs
Mesela alacağım bi eleman ben vakitlerde camiiye giderim demişti kabul etmiştim
Maaşı ile ilgili pazarlık yapmıştı yine kabul etmiştim, adam baştan ne şekilde çalışacağını belirtmişti çünkü
Görüştüğüm yer önceki firmam ile çok benzerdi dolayısıyla şu değişse ya da ben ancak şu şartlarda çalışırım diyebilecegim bir durum olmadi.
Başvuru formu doldurdum öncesinde ordaki ücretle ilgili bir soru bekledim misal, sormadılar, bende verebilecekler olarak algıladım.
Keza bundan gecebilseydim bir de ik yöneticisi ile bir görüşmem olacaktı.
Demek ki senden daha olumlu geçen bir başka mülakat daha olmuş.
Yarım günde mi :)
Önce ki günlerde de mülakat yapılmış olabilir. Ayrıca konumun uzak olması da negatif. Bizim şirket öyle çok aday eledi.
Açıkçası Lokasyona gelen aday okey dedikten sonra işveren sorun eymiyor diye biliyorum keza birkaç ay sonra taşınma imkanı da doğabilir.
Ik çalışanıym o yüzden biliyorum.
Beni asıl kuskulandiran dediğim gibi en olumsuz adaya bile min 3 gün sürede dönülür hemen anında donulmesinin nedeni ne gerçekten anlayamadım ama benimle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Benle gorusme yapanların bile benim kadar ik deneyimleri yoktu.
Özellikle kimi aldıklarını takip edeceğim.
Bizde görüşmeyi ik yapar, patron inceler son noktayı koyardı. Mevcutta bulunan daha önce görüşmeye gelenlerin cv'lerde olurdu yeni mülakata gelenlerin cv'leri de onlara eklenirdi. İş verenin sorun edip etmemesi tamamen onun yapısına bağlı. Bizim patron o konuda netti uzak olanı istemezdi.
Sana neden anında dönüldü bilemem şirket içi bir şeylere onay verdiler belki de. Kimi aldıklarını takip etsende görsen de sana bir katma değeri olacağını sanmıyorum. Bence durumu kabullenmelisin.
Bir bilinmezlik içindeyim şu an o sebeple linkednden ozellikle bakacağım. Keza insanın aldığı her olumsuz donus öz güvenini kirmasa da bir noktadan sonra "bende mi sorun acaba" ya dönüyor iş.
Ancak dünkü görüşmede sorunun benden kaynaklanmadigina da çok eminim. Çünkü siz de ik çalışanı olsanız olumsuz birine , ise ne zaman başlayabilirsiniz diye sormazsiniz herhalde.
malum şahsı övdün mü
Alakasız.
Mesleğin ne