Eğitim & Kariyer Türkiye'ye gelsem çabuk iş bulur muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Azerbaycandan Türkiyeye gelirsem çabuk iş bulurmuyum?Türkiyede iş bulmak kolay diyorlar Türkiye'ye gelsem çabuk iş bulur muyum? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl En büyük hatayı yaparsın gelmekle burada iş bulmak kolay değil bulsan da emeğinin karşılığını vermezler 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 622 cevap paylaştı. Kadın olduktan sonra iş çok. İlanların çoğu bayan diyor. 0 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ne gibi işlerde çalıştığına bağlı. Meselğin varsa bulursun 0 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ablacım kardes ulkesiniz ama Türkiye bize zor yetiyor inan 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. şu an kadınların iş bulması çok kolay gelirsen yardımcı olurum güzellik merkezi 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Çalışma iznin olmadan sadece hamal gibi çalıştırırlar. 1 0 Yorumla
Sametsametr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gideceğin şehre bağlı akdeniz ege ve marmara bölgesinde iş bulabilirsin ama iş şartların kötü olacaktır haberin olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gelin tabi bizim ulke refahta zirve uni mezunu olan 5 yılda garanti hastalıga yakalanıyor stresten örnek ben 1 0 Yorumla
der_Hauptmann Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 84% +1 yıl Evet Azerbaycan dan fazla istihdam var 0 0 Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Bulmak kolayda, hakkını alır mısın orası muamma. 0 1 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Valla bizim komşumuzun maaşına zam yapmış patron kaçmasın diye tutuşunca zam yaparlar işte Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Alizade yetiyor bize aman aman Azeri gelmesin 0 0 Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl ben gelim azerbeycana napcan gelip ekonomi çöp 1 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 408 cevap paylaştı. Mesleğin ne 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 580 cevap paylaştı. iş bulmadan gelme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
En büyük hatayı yaparsın gelmekle burada iş bulmak kolay değil bulsan da emeğinin karşılığını vermezler
Kadın olduktan sonra iş çok. İlanların çoğu bayan diyor.
Ne gibi işlerde çalıştığına bağlı. Meselğin varsa bulursun
Ablacım kardes ulkesiniz ama Türkiye bize zor yetiyor inan
şu an kadınların iş bulması çok kolay gelirsen yardımcı olurum güzellik merkezi
Çalışma iznin olmadan sadece hamal gibi çalıştırırlar.
Gideceğin şehre bağlı akdeniz ege ve marmara bölgesinde iş bulabilirsin ama iş şartların kötü olacaktır haberin olsun
gelin tabi bizim ulke refahta zirve uni mezunu olan 5 yılda garanti hastalıga yakalanıyor stresten örnek ben
Evet Azerbaycan dan fazla istihdam var
Kendini satarak bulursun
Bulmak kolayda, hakkını alır mısın orası muamma.
Valla bizim komşumuzun maaşına zam yapmış patron kaçmasın diye tutuşunca zam yaparlar işte
Alizade yetiyor bize aman aman Azeri gelmesin
ben gelim azerbeycana napcan gelip ekonomi çöp
Tekstilde çalışırsan yardımcı olurum sana
Gel gel bulursun 🙂
Mesleğin ne
Ne ş yaptığna bağlı bence
iş bulmadan gelme
Evet bulursun
Sakın öyle hata yapma
Aynen knk bı
Meslegin önemli olan