Dün okula gitmedim dedim boğazım ağrıyor hemde gitmek istemiyorum dedim izin verdi 1 gününe ama bu gün yine gitmek istemiyorum şanşlı günüme denk geldiysem bişey demez
nasıl girmeliyim konuya bana şuram buram ağrıyor demeyin anlıyor bende yalan uydurmıyorum ama bi şeyide olsun masumca demem falan dün dedim ki bu gün okula gitmicem boğazım ağrıyor hemde gitmek istemiyorum böyle bir şey olsun siz anladınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ah be kardesim dünyanın en güzel derdiydi bu sabah fön makinesini kafama tutar atesim var galiba deyip iki mizitirdim o günde pasalar gibi yatardim
Ben yalanımı buldum annecim bu gün de evde kalabilir miyim cünkü karnım cok ağrıdı uyuyamadım ilaç içtim daha geçmiyor diyinçe inşallah izin verir
Kız öyle ugrascana her gün saglik ocagindan bi rapor alsana ben gidiyodum carsamba ya da persembe günleri bi rapor patlatiyodum cumaya kadar tatilide uzatmis oluyodum
Ayol ben turkiyede değilim ki 1 ay okula gitmedim ceza yiyodum koronaydım inanmiolardı tabi benim sayemde allahtan inandirdik da yemedik cezayı 🫢
Nerdesin ki
Hollanda 🇳🇱
İnsan yalan söyledıkçe kendınden uzaklaşır. kendı olamayan mutluluğu bilmez. o yuzden cesaretini topla ve ne pahasına olursa olsun dosdoğru konuş. sonucuna da katlan. kaliteli bir duruşun olur
O zatwn anlıyor gitmek istemediğimi bende gitmek istemediğimi soyluyorum ama daha farklı bi dilde yanı ben gitmek istemiyorum gitmicem dediğimde o zmn izin vermez ben anne bu gün okula gitmesem dedim karnın ağrıda zaten ağrıdı uyuyamadım dedim
ıyı yapmışsın en azından alakasız bir yalanla kandırmamışsın
Yalana ortak olunmaz
E zort yanı