Bende 2023 video ders notu var 2024 yayın almalı mıyım sizce?
Fark vardır
Fark yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende 2023 video ders notu var 2024 yayın almalı mıyım sizce?
Hayır fark etmez. Konu anlatım ders videoları da kitapları da aynı kalıyor birkaç yıl. Konularda pek değişiklik olmuyor zaten. Kitapların da sadece kapakları yenileniyor.
Cevap
7Cevap
Yoktur mufredat kpss de çok sık degismez, benim hocamdaki ogretmenler 5 yil devam eder en az diyolardi, 2015 basim kitabin 2024 versiyonuyla arasinda bir tek kitpa kapak kisminin ve icindeki resimlerin birazi farkli icerikse ful ayni
Eski kitaplar simdi yapilmiyor beaaa... eskilerin kapaklari falan daha kalin tok bi ses cikariyor masaya vurunca. Bence yenisini alma eskisini devam et
Konular aynı zaten 1 yılda pek bir şey değişmiyor
Dersten derse değişir. Tarihte değişiklik olmaz muhtemelen ama coğrafyada olabiliyor.
Türkçe tdk birkaç güncel bilgi ile genel kültürde bikac sey harici her şey ayni
Valla helal olsun kaç ay gibi bir süre calısmistiniz
Yanlis yorum gitti 😂
Var tabi bu Temmuz ayında tdk nin yazilisini değiştirdiği kelimeler var
2023 kitapları çözülür ne olacak
Teşekkürler
Hiçbir fark yok bosuna alıp masraf etme.
Ben 2015 kitaplarından çalıştım 91 puan aldım
Benimde hedefim en az 90 nasıl çalışma yaptın anlatır mısın?
Bir yandan da okul var :/
Lisansmi
@toombulkuş önlisans
Atandinmi
Evet Türkiye 52. si oldum atandım. Pek farklı bir şey yapmadım konulara çalıştım bol bol soru ve deneme çözdüm. Bulaşık yıkarken bile ders dinledim özellikle youtube’dan benim hocam kanalından tarih coğrafya dinledim her vaktimde.
Kardeşim biraz bilgi alabilirmiyim Allah rızası için benim 4. girisim olmuyor bir türlü sen ozldn yazarmisin 5 dakikadan fazla tutmam
Gerçi burdada sorabilirim
Kardeşim burdamisin
Siteye gelirsen inşallah yazarsın Türkçe ve matematik ile ilgili biseyler soracaktım
Sorabilirsiniz
Ben lisans kpss giriyorum bu sene benim hocamdan ramazan hocadan calistim coğrafya bayram Meral hocadan dogerlerini farklı hocalardan çalıştım ama matematik çalışmadım hiç 7 net yapmıştım matematik sınav bu sene baya zorladı 75 puan aldım ve işime yaramiyor bu puan en az 82 83 almam lazım düz memurluk icin
Tukceye başlayınca kpss de ilk 4 sorudan sonra pes ettim yapamayacağımı anladim
Zamanda yetmedi sen calismadan önce netlerin nasıldı matematik Türkçe özellikle nasildi
A grubu için mi?
Önlisans
Teşekkür ederim
Denemede çöz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?