Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olur musunuz. Güncel
Arkadaşlar üni 2. sinif okurken 2 ders alamıyordum ve o dersleri seçmedim. 3. sinifa geçtim ve yine 2 ders alamıyorum. 2. Sınıftan alamadığım kayıt olmadığım dersleri tekrar almayıp 3. sinifin bütün derslerini almak istiyorum. 2. Sınıf derslerini şimdi almayıp 4. sınıfta alsam böyle bir şey mümkün olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üniversite ders seçimleri genellikle üniversitenin belirlediği akademik takvime ve kurallara bağlıdır. Bazı üniversiteler, öğrencilere belirli bir sınıfın derslerini almayı ertelemeyi veya daha sonraki bir yılda almayı teklif ederken, bazıları ise belirli bir sınıftaki derslerin tamamlanmasını gerektirebilir.
Bu nedenle, 2. sınıftan alamadığınız dersleri 4. sınıfta alıp alamayacağınız konusunda kesin bir yanıt vermek zordur. Bu, üniversitenizin ve bölümünüzün belirlediği akademik politikalara bağlıdır.
Bu konuda en doğru bilgiyi almak için, akademik danışmanınızla veya bölüm sekreterliğiyle iletişime geçmenizi öneririm. Onlar, sizin için en uygun olanı belirlemenize yardımcı olabilirler.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!