Güncellemeler
1 yıl
12. sınıfım, sayısala geçtim. Sorumluluk sınavları nasıl oluyor biliyor musunuz?
2023-2024 eğitim öğretim yılında bölüm değiştirmiştim size de bir katkım olacağını umarak tecrübelerimi aktaracağım. Öncelikle bunu okuduğunuz yılda prosedür değişmiş olabilir ona dikkat edin derim ama benim senemde ana dersler olan Türkçe ve Mat saatlari tmde ve sayda aynı olduğu için ek alan dersi diyebileceğimiz fen derslerinden sorumluluk sınavına girmem gerekmedi sorumluluk sınavı sistemsel olarak tanımlanmadı.
2023-2024 eğitim öğretim yılında bölüm değiştirmiştim size de bir katkım olacağını umarak tecrübelerimi aktaracağım. Öncelikle bunu okuduğunuz yılda prosedür değişmiş olabilir ona dikkat edin derim ama benim senemde ana dersler olan Türkçe ve Mat saatlari tmde ve sayda aynı olduğu için ek alan dersi diyebileceğimiz fen derslerinden sorumluluk sınavına girmem gerekmedi sorumluluk sınavı sistemsel olarak tanımlanmadı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okulun web sitesini takip et oradan paylaşıyorlar, hangi derslerden hangi sınıfta kaldıysan onlara girmelisin günlerine göre
E okuldan sorumluluk bilgilerini açarak görebilirsin hangi derslerden kaldığını
Ben 9. Sınıfta 7 dersten kalkmıştım 😂😂😂 çok zor geçtim ama çalışmıyordum sonra bidaha kalmadım sonra lise bitti zaten, bide geçemeyip tekrar kalınca tekrar giriyorsun 3-4 kere hakkın var diye biliyorum eskiden öyleydi
yok hayır dersten kalmadım 12. sınıftayım 11de tmdeydim sayısala geçtim o yüzden fizik, kimya , biyolojiden sorumluluğa girmem gerekiyormuş sanırım... Hayırlı olsun ablam :D 1 yıl içinde mi 4 kere girebiliyorsun?
Hayır toplamda geçene kadar 4 kere
1 yıl içinde en fazla 2 kere
Anladııım sana kolay gelsin güzelce çalışta hemen geç 11 den gireceğin için sadece 11 in derslerine gireceksin o zaman bu iyi
Ya şimdi size yeni kararlar geldi değişmiş olabilir bizim zamanımızda bi kışın bi yazın girilirdi ama senin okuluna bağlı okulun web sitesini kontrol edersin
teşekkür ederim :)
😘😘😘😘
Bişey sorcam bende senin durumundayım. Sorumluluk sınavına girmiyorsan 11 ortalaman nasıl oldu? Düştümü? Veya aynı mı kaldı? Çünkü TM dersleri boşa düşüyor sayısala geçtiğinde lütfen cevap verirmisin bende senin durumundayım.
her sene degısebılır okulun kendısını arayıp sroabılırsın aradınmı hıc
bugün müdür yardımcısının yanına gittim değiştim iste 11. sınıfta fizik, kimya, biyoloji görmediğim için martta sorumluluğunu vermen gerek dedi ve 1. dönem için 1 , 2. dönem için de 1 sınava girmelisin dedi ama senin martta vermen gerek dediyse ve her ders için 2 sınava gireceksem nasıl olacak ona kafam takıldı. Ekstra bi bilgin var mı benle payalaşabileceğin?
bunu yıne ıdareden alacaksın bılgı olarak burdan zor olur sankı
Öğretmenlerin bilgi verir
Bi sorum olacak
Kolay oluyır
Onu okul belirliyor
Başarılar