Üniversiteye lise gibi canta ile mi gidiliyor
Defter kitap goturuluyor mu bilgisayar programlama bölümü
Kitaplari kim veriyor
Dersler hergun mu meraktan catlucam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteye lise gibi canta ile mi gidiliyor
Defter kitap goturuluyor mu bilgisayar programlama bölümü
Kitaplari kim veriyor
Dersler hergun mu meraktan catlucam
Üniversiteye gitmek için kullanılan çanta ve taşınan malzemeler, kişisel tercihlere ve üniversitenin veya bölümün gereksinimlerine göre değişebilir. Genellikle üniversite öğrencileri, bir sırt çantası veya omuz çantası kullanır. Taşınan eşyalar ise kişisel ihtiyaçlara bağlıdır. Programlama veya bilgisayar bilimi gibi teknik bölümlerde, öğrencilerin laptop veya dizüstü bilgisayarlarını sıkça yanlarında taşıdıkları görülebilir. Bunun yanı sıra, defter, kalem, tablet veya diğer öğrenme araçları da kullanışlı olabilir.
Ders kitaplarını kimin sağladığı, üniversiteye ve programınıza göre değişebilir. Bazı üniversiteler ders kitaplarını ücretsiz sunabilir veya bir kütüphane sistemine erişim sağlayabilir. Diğer üniversitelerde ise öğrencilerin ders kitaplarını satın alması gerekebilir. Ders kitapları için öğrencilere tavsiyelerde bulunmak için öğretim görevlileri veya üniversite kaynakları da mevcut olabilir.
Ders programları, üniversitenizin ve programınızın gereksinimlerine göre değişiklik gösterebilir. Dersler her gün olmayabilir ve dönem dönem değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, ders programınızı ve güzergahınızı öğrenmek için üniversitenizin resmi web sitesini veya program koordinatörünüzü takip etmeniz önemlidir. Derslerin yerleri ve saatleri hakkında bilgi edinmek, derslere zamanında katılmanıza yardımcı olur.
Üniversiteye başlamadan önce üniversitenizin kaynaklarına başvurarak bu konularda daha fazla bilgi edinmeniz önemlidir. Bu şekilde, üniversite yaşamına daha iyi hazırlanabilirsiniz.
sana kalmış bir şey hiç götürmeyebilirsin de. ben her zaman götürürdüm not alırdım. kitabı hocalar söyler almak isteyen alır. bazıları zorunlu kılıyor alınmasını dersi o kitap üzerinden işliyorlar. dersler de üniden üniversiteye fakülteden fakülteye değişiyor. misal ben 5 gün gittiğimi hatırlamam bizim ders programı 2-3 günlük oluyordu :)
Su, cüzdan, peçete, defter, kalem gibi şeyleri taşımak için yanında çanta bulundudabilirsin.
Hangi bölümde olursan ol not defterin olsun lazım olur sınav zamanı.
Kitapları lazım olursa ikinci el kitapçılardan bulabilirsin
Dersler her gün değil genelde Ama bölümden bölüme ya da sınıfa göre değişir. 1. sınıf genelde diğer yıllara göre daha hafif oluyor o yüzden haftanın 3-4 günü okul olur muhtemelen.
Sırt çantası takabilirsin. Not alman gerekir ama bölümünde nasıl olur bilmiyorum. Kitapları falan sen alıyorsun, çoğunlukla lazım olmuyor. Üst dönemden elinde kitap olanlar illa bulursun çok almak istiyorsan. Kazıklanmamaya dikkat et
Cevap
3Cevap
Çanta götürüp goturmemek kişisel tercih yani size bağlı kullanan da var kullanmayanda. Kitaplara gelirsek genelde pek kitapla iş olmaz önemli pdfeler yüklerken çıktı alırsın birde not tutmak ekstra önemli kesinlikle ilk günden defter kalem yanınızda olsun mutlaka bunun dışında ders programı bölümden bölüme değişir belki üç gün ders olur iki gün olmaz belki her gün olur o programa bagli
Sırt çantası götür defter kalem olsun çantanda, alınacak kitapları söyler hocaların, üst sınıflardan satan olursa temiz uyguna öyle de alabilirsin ama dikkat edersin basımları aynı mı falan diye ve hocalarınla kesinlikle atışma, ters cevap verme
Bundan sonra herseyin sorumluluğu sende. Hangi ders hangi sınıfta hangi öğretim götevlisi girecek hepsi sende...
Sorumami cevap verseniz
Derslerdeki kurs kitaplarınızı hocanız söyler. İlk dersler önemlidir. Genelde kayıt esnasındada listesi verilir. Ancak sizin takip etmeniz lazım. Defter kalem gibi şeyler tamamen sende.
Tamamdır teşekkür
Çanta isteyeen gelir
Kitap hocalar ya fotokopi ya da kitap aldırır
Hafta ici illa bie gün boşluk olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?