Mesela kızlar siz şu an olduğunuz meslek grubunda diyelim mimar avukat sağlıkçı veya muhendissiniz, ama karşınızdaki sizin standardınızda değil. Mesela o bir garson veya ne bilim bir büfeci, tesisatçı, kuryeci, güvenlik görevlisi, araba tamircisi vs vs...
Siz kızlar olarak karşıdakinin meslak klansmanına bakıp ona göre eleme yapar mısınız?
Siz kızlar olarak karşıdakinin meslak klansmanına bakıp ona göre eleme yapar mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben bakıyorum akademik başarı kriterlerim arasında.
Akademik başarısı var mesela, üniversitesini okumuş.
Ama kendi alanından iş sahibi olmamış, ki zaten ülkede bunun örneğini çok görüyoruz.
Ve başka alanlara yönelmek zorunda kalmış, bu durumda ne yaparsın?
Üniversite okumuş olmayı akademik başarı olarak görmüyorum nerde okuduğu, ne okuduğu ve nasıl okuduğu önemli. Şu an zaten barajı bile kaldırdılar 4 işlem yapamayan bile okuyor.
Anladım, teşekkürler ☺️
Hayır önemli olan bana kadın gibi hissettirmesi, beni sevmesi, iyi bir eş olması ve sadık olması budur yani. Çok şey istemiyoruz
Bunu hiç sorun etmezdim eskiden bu şekilde olan birisine şans vermiştim ama aramızda başka şeyler oldu sonu hüsranla bitti.
Tekrar kendimden alttaki bi adama şans vermek istemem
Aranızdaki sorun sence onun mesleğiyle mi ilgiliydi yani ?
Ne zaman iş çıkışı buluşsak somurturdu soğuk davranırdı, ben hevesli hevesli hazırlanıp giderdim onu öyle görünce benimde modum düşüyodu. Bana neden böyle davarnıyosun diyincede sen benim ne kadar zor bi işte çalıştığımı bilmiyomusun ne kadar yorulduğumu sen anlayamazsķn deyip beni azarlıyodu resmen
Evet anlıyorum işte yoruluyo ama bu haftanın 6 günüde suratsız anlamına geliyo yani
Ne iş yapıyordu acaba?
Fabrika işçisi
Haklılık payın var o halde evet, çok zor olmamalı gülümsemek bence de
Neyse sorun genel olarak onun bana kaba davranması olduğu için zaten ayrıldım
Hangi yolla tanışmıştın peki?
Arkadaşlar aracılığıyla
Asıl sorun zaten onun işi deyildi. Çok sosyal birisiydi ve benden daha çok geziyodu
Vizyon sahibi birisiydi çevresi tarafından da çok sevilirdi ama sanki bana karşı extra kaba davranıyodu
Sanırım biraz bencil de bu konuda, sana böyle davranmasının sebebi de seni cebinde görmesinden dolayı sana kaba davranmış.
Bizim türk erkeği böyle, ona sana verdiği değerden daha fazlasını veriyorsan sana istediği gibi davranır senin gideceğin olasılığını hiç yok sayarak.
Vizyon sahibi degilmiş demek ki :)
Demekki