Şöyle bir durumum var üç saatimi sadece bir derse veriyorum bu durum beni düşürüyor bir konu yapıyorum ama diğer konuya geçmiyorum ya eksikse diye ya unutursam diye kalıyorum diğer derslere geçene kadar yoruluyorum ve ders programı yapamıyorum bana yardımcı olur musunuz?
sevdiğim ders kimya edebiyat ve coğrafya bunları özellikle ayt coğrafya çözerken zevk alıyorum ama diğer derslere geçince ve konu anlatım izlemekten kaçınıyorum
Matematik temelim yok
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şimdi bu yorumu yapan kız 2 yıl yks ye girmiş hemşirelik 1. Sınıf öğrencisi
Öncelikle uyku düzeni oturt
Ve programlı hit program satın al bu konuda whwouldnt program satıyor bakmanı tavsiye ederim
Eğer derece öğrencisi olmak istiyorsan son 6 ay kala her gün en az 3-4 saat ayt matematik kasacaksın temelin yok diye sıkıntı yapma önerdiğim çocukla netlerim çok kötüyken tut matta bir ayda 18 nete çıktı
Dershaneye git ve kütüphaneyi falan aktif kullan
Her gün her gün o ders masasına otur
Boş beleş akrabaların varsa asla takma
Deneme haftada bir mutlaka cöz ama şunu tavsiye ederim netin 50 ye çıkmadıkça tytden çok deneme çözme Ztn konu eksiklerin var boşuna modunu düşürm. Denemeden sonra otur kontrol et ve matematikte mutlaka tek tek tekrar çözmeye çalış ve mutlaka denemenin doğru çözümünü yap ve deneme analizi yap
Kendini çok kasma ve kendine de vakit ayır ama çokta salma. Eşitsen farkı matematikten atacaksın Matta 25 nete çıksan hukuk bile gelir ayt de
matematiği nasıl hallettin peki?
Yani ben tyt matematikde bir ay düzenli çalıştım bir gün normal matematik diğer gün geometri şeklinde bu şekilde bir ayda geometri ve mat çözer hale geldim yani önemli olan temeli sağlam oturmak sıfırdan tekrardan oturtun
Rehber matematik izledim gün gün programda bölünmüştu vdieo bitince en az 2 saat süre tutup soru çözüyordum yani bu konuda şu da önemli işte konu bitince 50 soru çöz vs bu saçma 50 soru benim 1 saatimi alırken başkasının 4 saatini alıyor onun yerine soru sayısı değil saat tutarak git. Ayt matematikte yine program satın aldım her gün 4 saat çalışıyorsun ve bir saatten sonra oturmaya başlıyor benim programda limit türev integral dahil 2 ayda bitiriyordu programıda 100 TL ye aldım ama lti kaldırıldığı için bu sene benim için dezavantaj oldu ve son aylarda rahatsızlandım stresten ve çok saldım ondan netlerim düştü baya
Geçmiş olsun, peki sen aytye tyt den sonra mi başladın kitap önerin var mı?
Evet kesinlikle tyt bitmeden ayt ye başlama öteki türlü temelin yoksa ztn ayt'den bir şey anlamazsın. Yani biraz sıradan olacak * 345 ,3D olabilir ayrıca ben acil fasikülleri ve apotemiden de ilerledim
Geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkür ederimm
bende yardım ettiğin için teşekkür ederim
Rica ederimm senin için güzel bir yıl olsun , derece öğrencisi olursun inşAllahhh
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!