Siz Olsanız Hangisini Seçersiniz?
Ben Bulaşıkçılıktan Yanayım :D
Ben Bulaşıkçılıktan Yanayım :D
Türkiye de Doktor Olmak
Amerika da Bulaşıkçı Olmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye de doktor olırdsn büyük ihtimal Amerika Almanya İngiltere vb yerrlere gidersin o yüzden çok kasma bu soruyu. Ama tüekiye de polis olmak mı Amerika'da polis olmak mı dersen veya mühendis vb o zaman Amerika derim.
Her Türlü ABD Alır Bence, Doktorlar Kovuluyor Ülkeden bxnxnxjxjx
ABD Göç Ve Karışım Ülkesi, Mülteci Ülkesi Diyebiliriz Her Türden İnsan Var.
Almanya da Öyle Ama ABD de Yasalar Daha Rahat Almanyaya Göre.
Ama Almanya da Yaşanılacak Yerler Arasında +1.
Şunu da Ekliyim, ABD, Almanya, Hollanda Vs. Bu Tarz Yerler Finans Konusunda Yüksek Ve Para Kazanılacak Ülkeler Ama Eğlence Sektörü maalesef Bu Ülkelerde Pek Fazla Gelişmiş Değil Yani Sadece Para Kazanırsın.
Arjantin, Meksika, Malta Vs Buralar Off Eğlencenin Merkezi nxnxnxnzk
Valla Almanya yı bilemem de İtalya deneyimim oldu müthiş klüpleri var. Birde o yani orası öyledir tabi bende hiç duymadım Almanya gece hayatı falan ama refah seviyesi yüksek abi. Ben gidip cafe de oturup cool lime içmeye da varım Almanya da. Birde Amerika da eğlence sektörü gelişik değil mi çok Yaa ben arkadaşım fotoğraflarından falan gördüm baya eğleniyordu. Birde bilirsin Hollywood dayatması var Las Vegas falan Amerikan hayatı.
ABD de Eğlence Sektörü Yüksek Ama Barlar Vs Bu Tarz Yerlerde Takılıyorsun Her Ülkede Olduğu Gibi, Almanya'da da Böyle Diye Biliyorum, Ama 29 Ülke Gezdim Gece Hayatı Özellikle Meksika, Arjantin, Malta, Tayland Tarzı Yerlerde Hem ABD de Kazandığın Paraya Göre Daha Düşük Kalıyor İstediğini Yapabiliyorsun Hem de Daha Cafcaflı Bence... Tabi ki Herkesin Görüşü Farklı :D
Milyoner Yaşantısı Sürmek İstiyorsan, Gurbetcilerin Tatile Gelmesi Gibi Düşün.
ABD de Kazanacaksın, Düşük Ülkelerde Sefanı Süreceksin 😅
29 Ülke, F1 Vizesi Sayesinde, Almasaydık Türkiye de Boş Bir Muhendistik 😅
Yurtdisinda Mesleğini İcra Etmek Zorunda Değilsin, Dil Eğitimi İle 5 Yıla Kadar F1 Eğitim Vizesi Alabilirsin, 5 Yıldan Sonra Devam Etmek İstersen de Ya Vatandaşlık Alacaksın, Ya Üniversite Eğitimi Alacaksın Ya Dil Okulu İle Devam Edeceksin Ya da İş Bulup Çalışacaksın.
Turk Bir Arkadaşım Var burada Kendisi Yazılım Mühendisi 8 Bin Dolar Kazanıyor Günlük 8 Saat Çalışıyor Cumartesi Pazar Yok Nijeryali Bir Arkadaşım Var O da Uber Yapıyor Pazar Günleri Hariç Günlük 8 Saat Çalışıyor Aylık Ortalama 8-15 Bin Dolar Kazanıyor, Yani Yurtdisinda Hersey Okumak Değil 😅
Saatlik 22-35 Dolar İle Çalışacak Kuaför Aranıyor Mesela, Aya Vurduğun Zaman 5-6 Bin Dolar Civarı Yapıyor, Asgari Ücret Diye Birsey Yok Burada Fakat Ortalama Aylık Ücret 3500 Dolar Civarı.
Dediğim Gibi Hersey Okumak Değil Bazı Sektörler Okumaktan Daha Fazla Kazandırıyor.
Mühendislikte Beyin Yoruyorsun Buralar Türkiye Gibi Değil Az Çok Bilirsin, Türkiye de Mühendisler Yatıyor burada İşçi İle Aynı Yerde Çalışıyor Ki Makineler Turkiyedeki Yeni Nesil Robotların 10x Zorluğunda Diyim :D
Takma Kafana O Yüzden Yok Yakınken Dilini Geliştir, Çık Başka Yere :D
Doktor veya baska bir sey... egitimli olmak benim icin önde gelir.
ABD bulasikci olmak demek... o tür insanlarla muhatap olmak demektir.
CAHILLERE tahammül edemiyorum kusura bakma.
Türkiye de Üniversite Okuyan Biri, Amerika'daki Bulaşıkçıdan Daha Cahildir Ben Sana Öyle Diyim.
Bu Ülkede Okuman Sadece Kişisel Gelişimini Geliştirir Başka Bir Halta Yaramaz.
Türkiyedekilerin bilgili oldugunu kim söyledi. Ben egitimden bahsediyorum.
Her Eğitimsiz Olan Cahil mi Oluyor?
kesinlikle.
Cumhurbaskanı da Üniversite Mezunu Olduğunu Belirtiyor :D
Demek ki Tam Tersi Oluyormuş 😂😂
O it zaten kökten cahil. Birde kendini ekonomi ilahi ilan etti.
ama nasil tükürdügünü yaladi. Adama böyle yalatirlar.
Birisi Diyor, Allah Gibi Adam Diye Tövbestağfurullah 😅
Unutma allahi da yaratan ve adlandiran insanin kendisi. Allah hic bir zaman ben allahim demedi. Ispati yok. Birisi rüyasinda gördü, bir allah var dedi ve insanlari din kölesi yapti. Kendi cikari icin.
Ben de Pek İnanmıyorum Bu Tarz Şeylere, İslam Ülkelerine Bak Millet Hep Düşük Seviye Yaşıyor Sefasını Bastakiler Sürüyor.
Bence Tamamen İnsanlığın Çıkarttığı Ve Halkı Cahilleştirme Projesi, Çünkü Dediğin Gibi Hiçbir Belirti Yok
Sen cahilleştirme Projesi diyorsun o aslinda cikar icin insanlari kültürsüzlestirme ve KÖLELESTIRME durumu. Onun icin ABD bu genel bilgiden yoksun cahil canım ülkesi olarak görüyorum.
Egitimli olmak cok önemli. TR de ki egitim ise icler acisi. Üniversiteli bile ZIR CAHIL.
Herkesin Görüşü Farklı Tabi, Saygı Duyarım Sana...
Tesekkürler.
Ama egitimsiz olana pek saygi duymuyorum ben.
Egitim bir görüş üzerine inşaa edilemez. Egitimli olan hemen kendini gösterir. Tartisma ortami olur. Fikirlerini anlatir, görüş ile bilgi farkli şeyler.
Amerikaya nasıl gidilir ben üni okuyup dil bitirip Amerikalı bir kız bulup evlenip vatandaşlık almayı düşünüyorum sonra Avrupaya vizesiz gidebilirsin zaten
En Zorunu Seçtin Kanka, Türkiye de A1-A2 Seviye Dil Öğren, Dil Kursu İle Yurtdışında 5 Yıla Kadar Vize Veriyorlar.
ABD den Basvurduğun Her Vize Kabul Ediliyor :D Vatandaşlık Alman Gerekmiyor.
Bir de Evlilik Meselesi O Kadar Kolay Değil, Evlenilecek Kızı Buralarda Bulmak Zor :)
Orta kalıcı oturma iznini diyorum ben Amerikada yaşayan türkte dedi bunu evlenip gitmek en kolayı
5-6 Yıl Evli Kaldığın Zaman, Vatandaşlığa Basvurabiliyorsun.
Onun Dışında Bir Garantisi Yok, Oldu da 3. Yılda İlişki Bozuldu
Ne Yapacaksın:D
Cevap
2Cevap
Ne yazikki diye baslanacak bir cevap bu soruya. Su an. Saati $19. Kirk saati calissaniz. USA, da. Haftalik $800. Dolara yakin para alirsiniz... Turkiyede bir doctor bu. Parayi haftada yapiyorlarsa. Sorunun kesin. Cevabi. Turkiye olur..
amerikada bulaşıkçı olup türkiyede tatil yapmak>>>
+11111 znnznz
Kuzenim Avusturya da, Patronu Fransaya Tatile Gitmiş, Bu da Aynı Yere Gitti :D
Burada Patronunun Tatil Yaptığı Yerde Tatil Yapabilir misin? Belki Borçla Yaparsın nxnxkkx
Doktorları sevmiyom o yüzden Amerika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?