Eğitim & Kariyer Cerrahlar çok para kazanıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor zengin olurlar mı Güncellemeler+1 yıl YA BEN OLMAK İSTİYORUM NE KOCASI Cerrahlar çok para kazanıyor mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bayağı para kazananlar var gadası 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 351 cevap paylaştı. arkadaşım var eşi cerrah ağlıyor ve kazanamadığını ameliyat başına çok az ücret aldığını söylüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl zamanla olurlar. işlerinde iyiseler bide🤷♂️ cerrahlara dr. ların amelesi derler. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. kazanıyorlar hem de çok iyi 0 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl of hem de ne. hemen yapış 0 1 Yorumla uygargünn +1 yıl sen tıp bitirdin mi de ya da kazandın mı da daha cerrahlığı soruyorsun Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 846 cevap paylaştı. Guzel meslek 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl E tabi ki 0 1 Yorumla theastro +1 yıl Ama para için kesinlikle okunacak bölüm değil Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kazanıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yine bir zengin koca avcısı. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon öyle bir sormuşsunki. Sadece maddi yönüne bakma. Sevdiğin bi iş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bayağı para kazananlar var gadası
arkadaşım var eşi cerrah ağlıyor ve kazanamadığını ameliyat başına çok az ücret aldığını söylüyor
zamanla olurlar. işlerinde iyiseler bide🤷♂️ cerrahlara dr. ların amelesi derler.
kazanıyorlar
hem de çok iyi
of hem de ne. hemen yapış
sen tıp bitirdin mi de ya da kazandın mı da daha cerrahlığı soruyorsun
Guzel meslek
E tabi ki
Ama para için kesinlikle okunacak bölüm değil
Evet
Kazanıyor
Yine bir zengin koca avcısı.
Pardon öyle bir sormuşsunki. Sadece maddi yönüne bakma. Sevdiğin bi iş olsun