Öncelikle selam ben Elif, mezuna kaldım ve üniversite sınavını yakın tarihlerde çok iyi başarmış (derece yapmış bireylerden bahsediyorum) abla ya da abilerimle kısa süre içinde konuşmak , koçluk almak isterim bir an önce yol haritamı belirlemek istiyorum. Bu yolda bana yardım etmek isteyenlere şimdiden teşekkür ederimm
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu da yeni çıktı. Kendini bildiğin için en iyi programı kendin hazırlarsın zaten. Hazırla ve uy buna, eğer gerçekten istediğin bir şey varsa
Üslubunda daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Konu plan ve program yapmak değil onu koç olsa da olmasa da ben yapıcam zaten fakat ben bu konunun ehli gerçekten başarmış büyüklerimden bir kaç tavsiye arıyorum bu kadar. Her ağzı olanın konuşmaması dileğiyle
Üslubumda yanlış bir şey yok? Hayatta gerçekten bir yerlerw gelmek istiyorsan kendi kendini kontrol et kimseye para kaptırma diyorum. Sınav adı altında ınsanlardan para koparmaktan bıkmadılar sürekli yeni bir meslek çıkıyor eğitim danışmanlığı bitti koçluk başladı şimdi de. Sınavı gözünüzde büyütmeyin doğru bir sistemle istediğiniz sıralamayı yaparsınız
Koçluğa gerek yok kardeşim. Yapacağın tek şey konuları bitirmek ve bolca soru çözmek. Yapacağın tek şey bu. Taktik falan hikaye.
Yani şöyle plan program çok önemli ve birçok yol var bir büyüğümden yardım almam gerek bundan dolayı koçluk istiyorum işin aslı tabii ki sizin dediğiniz gibi
Herkesin planı kendine göredir. Senin hayatını sen yaşıyorsun. O'na göre kendin planını yap.
Doğru söylüyorsunuz aşkında
Kendine göre planını ayarla. Yılbaşına kadar TYT'yi bitir. Hatta AYT'yi de başlayabilirsen başla erken bitirirsen. Bol bol da soru çöz. Eğer tekrar mezuna kalacaksan da bu sene sadece TYT çalış. Seneye de AYT çalışırsın. Bu arada Van Gogh severim. "Kafe Terasta Gece" favorim.
Derece yapanlardan taktik de alabilirsin. Yine de sen bildiğini yap. Engel olmak istemem. Derece yapanlardan yardım al. Değişik taktikler olabiliyor. Ama herkese de inanma. Seni kandırabilirler de.
Bende çok severim bu arada yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim
Evet bende bunu istiyorum derece yapanlarla çalışmak isterim
Rica ederim kardeşim. Başarılar.
Teşekkürler
Ben yasam kocuyum ve sertifikam var. Sana yardımcı olacak insanlarında benim gibi sertifka sahibi olmaları sart. hedefin nedir?
Üniversite sınavında derece yapmak fakat bununla yaşam koçunun ne alakası olabilir eğer böyle düşünmekte tanışıyorsam belirtin lütfen
Yanılıyorsam*
yasam kocu, eğitim koclugu bransları vardır ve bunlar hedeflerine götürmekte yardımcı olacak yettkinlikte insanlardır
Anlıyorum aydınlattığınız için teşekkür ederim öncelikle sormak istediğim soru şu hangi yıl üniversite sınavına girdiniz ve edindiğiniz başarı nedir?
2015 yılında girdim ve mühendis olarak mezun oldum.
Çok iyiymiş sıralamanızı sorsam
15 bin
İnstagramdan yazarsanız daha detaylı konuşma fırsatımız olur adımı yazayım uygun olursa sizin için choi_hyun_34
tabi. ama baskası mesaj atmasın dikkat edin.
Siz hala atmadınız kamil abi attı
ben attım simdi size
Hangi sehirdesin ya da online mı düşünüyorsun
Hiç farketmez online ya da yüz yüze İstanbul’da yaşıyorum
Online yardimci olabilirim
Sınava ne zaman girdiniz ve edindiğiniz başarı nedir?
Özelden yazayim dilerseniz
Mesaj kutunun kapalı siz yazın isterseniz ben yazamadim
Valla bende yazamadım anlamadım bence instagram daha kolaymış bu uygulamadan ordan yazın uygun olursa adım choi_hyun_34 (bu kadar saçma hesap adı bana ait değil neyse)
Yazdım instagramdan
ne yasam kocuyum ne sertifika sahibiyim ama esek gibi hirsli biriyim, iyi gelirim valla
Aaa süper choi_hyun_34 bana bu hesaptan ulaşır mısın senin içinde uygunsa
bu ne hesabi ki balim bilmiyorum uygulamayi pek
Bende bilmediğimden instagram hesabımı verdim
bilgim yok
Yine de teşekkür ederim
Ücretsiz mi istersin
Bu çok emek gerektiren bi iş olucak insanlara emeklerinin karşılığını ödemek isterim
Helal be. Ama şunu söliyim eğer bütçe sorunun yoksa gri koç veya fi koç satın al veya bulunduğun ildeki koçlardan al bence
Gri koçla çalışmak yerine dedemin koçlarından biriyle çalışırım daha iyi ahahaha neyse teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Gri koç o kadar kötü değil neden dedeni tercih ettin
Ahahahaha yok Gri Koçla bi yere varabileceğimi sanmıyorum daha ciddi ve disiplinli koçlarla devam etmek isterim üç koçla iletişime geçmeye çalıştım fakat daha dönüş olmadı şansımı burada deniyorum
Yani burdakiler bilmiyorum ya, burdakileri tercih edeceğine dedeni tercih et daha iyi
Ya ciddi misin bak şimdi kafamda tilki dolaşmasını sağladın ya adam akıllı sosyal medya kullanmıyorum bilmiyorum ki ortam nasıl neyse sorun olmaz heralde
Burdakilere güven olmaz ki. Ben koçluk aldım mesela çok iyiydi hem dershane hem koçluk ama derece yapmadım tabii. Sıfırdan başladım yani temel attım. 1sene daha gitsem belki derece yaparım ama gerek yok
Anladımm yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
Rica ederim ne demek