Eğitim & Kariyer Sabahtan beri ders çalışıyorum, sizce tıp kazanabilir miyim? Delireceğim2008 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 18 saat oldu, çok zeki birisi değilim. Bu yüzden soruyorum. Sınava 3 yıl sonra gireceğim. Lütfen dalga geçmeden cevaplar mısınız? Güncellemeler+1 yıl 15 yaşındayım, hesabımı kapatır mısınız? Sabahtan beri ders çalışıyorum, sizce tıp kazanabilir miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yarennnnmis Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Kazanamazsın çünkü herkesin bir kapasitesi vardır, sen o sınırı aşarsan artık calıştığın şeyi anlamayı bırak, aklındakilero unutursun 1 2 Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl Yani olmaz mı, gerçekten mi yaa? Yorumla yarennnnmis +1 yıl Olmaz, çok calisacagina az calis verimli calis Yorumla
iremmm___ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Oha çok rahat kazanırsın 3 yılda ama 18 saat abartma günlük 5 saat çalışsan yeter şu an da 1 10 Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl Birisi kazanamazsın dedi. Yorumla iremmm___ +1 yıl Günlük 18 saat çalışırsan şıan da kapasiteni aşarsın doğru demiş Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl Kapasiteni aşarsın derken, ne demek istediğini anlamadım galiba Yorumla iremmm___ +1 yıl Beynin yorulur diyorum beyninde dinlenmeye ihtiyacı var ablacım Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl Anladım, teşekkür ederim yorumun için ♥️ Yorumla iremmm___ +1 yıl Bu arada bende bu sitede hep bu soruları soruyodum tıp okumayı çok istiyodum ama çalışmadım s a lak gibi şimdi 9 ayda 200.000 e girmeye çalışıcam Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl Öyle deme ablacım, belki de kazanırsın. Ben de çalışmayacaktım ama Youtube’de whywouldnt diye bir kanal var. Oradan motivasyon aldım, sen de bir bak istersen. Gerçekten diğer kanallar gibi değil. Yorumla iremmm___ +1 yıl Artık çok zooor 9 ayda o kadar sıralama yapmak imkansıza yakın 200.000 e gireyim hemşire olayım yeter bana😁 Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl O da son sene kazandım falan diyordu tıpı, o yüzden dedim. Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl İnşallah istediğin her şey olur. Yorumla
SevdaÇokUzaklarda Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Kazanmak artık önemli değil. Okuyabilecek misin? 1 3 Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl Yapamam mı? Yorumla SevdaÇokUzaklarda +1 yıl Sonrası artık daha zor Yorumla Delireceğim2008 +1 yıl Biliyorum. Yorumla
cirroooe Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kazanırsın inşallah doğru planlamayla 1 1 Yorumla cirroooe +1 yıl Soracağın bir şey olursa yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kazanamazsın çünkü herkesin bir kapasitesi vardır, sen o sınırı aşarsan artık calıştığın şeyi anlamayı bırak, aklındakilero unutursun
Yani olmaz mı, gerçekten mi yaa?
Olmaz, çok calisacagina az calis verimli calis
Oha çok rahat kazanırsın 3 yılda ama 18 saat abartma günlük 5 saat çalışsan yeter şu an da
Birisi kazanamazsın dedi.
Günlük 18 saat çalışırsan şıan da kapasiteni aşarsın doğru demiş
Kapasiteni aşarsın derken, ne demek istediğini anlamadım galiba
Beynin yorulur diyorum beyninde dinlenmeye ihtiyacı var ablacım
Anladım, teşekkür ederim yorumun için ♥️
Bu arada bende bu sitede hep bu soruları soruyodum tıp okumayı çok istiyodum ama çalışmadım s a lak gibi şimdi 9 ayda 200.000 e girmeye çalışıcam
Öyle deme ablacım, belki de kazanırsın. Ben de çalışmayacaktım ama Youtube’de whywouldnt diye bir kanal var. Oradan motivasyon aldım, sen de bir bak istersen. Gerçekten diğer kanallar gibi değil.
Artık çok zooor 9 ayda o kadar sıralama yapmak imkansıza yakın 200.000 e gireyim hemşire olayım yeter bana😁
O da son sene kazandım falan diyordu tıpı, o yüzden dedim.
İnşallah istediğin her şey olur.
Kazanmak artık önemli değil. Okuyabilecek misin?
Yapamam mı?
Sonrası artık daha zor
Biliyorum.
Kazanırsın inşallah doğru planlamayla
Soracağın bir şey olursa yaz
Neden 3yıl sonra gireceksin
Yeteri kadar çalışırsan kazanırsın
Çalışmanın elinden kim kurtulmuş.
Hahahhahaba güzel vaktinde çalış test çöz
Rahat kazanırsın.
Kazanırsın