En kolayı diye bir şey yok sevmek ile ilgili. İşini sevince her iş kolay. Ama madenci olsun ağır sanayide çalışan ve daha nice meslekler. Ama bana sorarsanız en kolayı masöz ve masörlük. Oh güzel iş. Bende yapmak isterdim.
Güvenlik boş beleş meslek vardiyası olur olmaz keyfe kederdir ama bekçi emniyete bağlı gece şartlı çalışan vardiyası olmayan tek düze çalışmaya bağlı bir meslek can tehliken var.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Avm ve maçlarda çalıştım bizim de canımız tehlikede. Sadece bekcilere özel bir durum değil. Kaç tane güvenlik kavga ayırayım derken dayak yedi haberin var mı senin? Geceleri ultra uyanık olmak zorundayız içeri hırsız girerse ya da psikopat biri olan site de ki insanlara olur.
Senin işin kavgayı ayırmak gücün yoksa dayak yiyebiliyorsan neden bu işin içindesin gt göbek salıp spor yapmayıp mesleğe gönül vermeye çalışan saçma insanlarla dolu
İlk önce teknik sonra taktik ve mesleğin ihtiyaç duyduğu noktalarda bilgili olacaksınız her an tetikte isen eğer hamleleri bileceksin ama bakıyorum güvenliklere elinde jobla dans ediyor avm mı koruyor ne koruyor belli değil tek yumrukta kendisini yere sereceğim adamların artisliği bitmiyor neyse iyi akşamlar
Cumhurbaşkanlığı En zoru bence. Çünkü seversiniz sevmezsiniz ama Erdoğanın Cumhurbaşkanlığı öncesi ile sonrası arasında dağlar kadar fark var. Bizatihi bunu yakından gördüm. Resmen tükenmiş adam.