Eğitim & Kariyer Yurt yerleştirme hazırlık işlemleri nedeniyle hizmet verilmemektir uyarısı neden çıkıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Başvuru sorgulamaya girdim böyle bi yazı var nedir acaba bu kayıt başvurum silinmis mi? Yurt yerleştirme hazırlık işlemleri nedeniyle hizmet verilmemektir uyarısı neden çıkıyor? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gemiamabatan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır seninle alakalı değil. Şu an başvurular toplanıp yerleştirmeler yapılıyor. Dolayısıyla çalışmıyor sistem. 1 0 Yorumla
DavidLuizx Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl yatakları falan hazırlıyor işte boya badana falan 0 0 Yorumla
portakalcicegim3456 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl başvurular hala devam ediyor mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok bitti diye biliyorum Yorumla portakalcicegim3456 +1 yıl silinmemiştir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır seninle alakalı değil. Şu an başvurular toplanıp yerleştirmeler yapılıyor. Dolayısıyla çalışmıyor sistem.
yatakları falan hazırlıyor işte boya badana falan
Başvuru bitti diye biliyorum geç kaldın
başvurular hala devam ediyor mu
Yok bitti diye biliyorum
silinmemiştir