Tabiki dekanla bile ederdim
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Not için ne olduğu belli olmayan hocaların kolunun altında dolaşan arkadaşlar var.
Nasıl mide böyle bir şeyi alabiliyor anlayamıyorum.
Biz de harika agnomuzla profesör olmadık belki ama iyi kötü geçiyoruz dersleri ya.
İmkansız değil gibi.
Yani bende öyle bir şey yapmadım ama aşırı yanlış gelmiyor.
Evet derse gelmeyip sınavlara girmeyip sonra dersten geçmek uğruna hocalarla yatan kızlar vardı bizim fakültede de. Bir kızın düşebileceği en iğrenç seviye bence.
Kızlar olarak nitelendirmen ne kadar kötü bir durum. Bir çok erkek te var aa pardon siz erkekler asla iğrenç durumlara düşmezssiniz.
Kızlar olarak nitelendirmem tabii ki tüm kızları genellemek için değil. Ama üniversite ortamında (ki ben iki üniversite bitirip toplamda 8 yıl öğrenci ortamında bulundum) erkekler arasında her türlü seks muhabbeti döner ama bir kere bile hocasıyla birlikte olan erkek duymadım. Sadece tek bir kadın hoca vardı öğrencisiyle birlikte olan onlar da yaşları yakındı ve bildiğim kadarıyla 4 yıl civarı sevgili kaldılar. Yani bunu söylemek üzücü ama maalsef bazı kızlar erkeklerden çok daha fazla midesizler.
Bence sen kendi cinsinin yaptıklarını görmezden gelmişssin. Özellikle son sınıf erkekler bir çok kadın hocaya ayak yapıyor. Ve öğrenciler arasındakini saymıyorum. Not için yakışıklılığını kullanan erkek sayısı oldukça fazla
Ben kimsenin yaptığını görmezden gelmiyorum. Hiçbir hemcinsimi de savunmak için söylemiyorum. Erkeklerin de iğrençleştiği yerler var ama burada konu özelinde konuşuyoruz. 18 yaşında bir kızın sırf dersten geçmek için 50-60 yaşındaki adamların altına yatması kusura bakma ama gerçekten midesizlikten başka bir şey değil. Savunulur bir yanı da yok.
Buradaki kızlar çoğul anlamı karşılamak için kullanılmış gibi duruyor sanki.
Hani o fakültede bulunan ve bu durumda olan birden fazla kız, anlamında.
Erkeklerin de kızların da çok iğrenç durumlara düştüğü berbat konular var elbette.
Birbirinden pek aşağı kalır yanı yok iki cinsin de.
Ama arkadaş haklı bir yorumda bulunmuş benim anladığım kadarıyla genelleme yapacak şekilde kızlar demek istememiş.
Kız olsam verirdim bile
Puhahah var hocam veren
Yok demedim ama sürünmek yerine 30 dakika altına uzanmak bana daha basit geliyor
Yok be sürünmede vermede biraz takılın ama tam verme
Kız değilim verecek birşeyim yok zaten 😂
Aga kafa rahat öşğksdhdğsşi
Okurken rahat değildi süründük 😅
Hmm hangi bölüm
Öğretmenlik
hm güzel başarılar dilerim iş hayatında
@npwhc aynen ya benim fakültemden iki kişi var öyle ve cidden gülmekten yarılıyoruz flörtleşmelerine
Ben hocaya vermedikten sonra ne yapayım başkasını
Cevap
27Cevap
Hayır sadece aşıksam.
Yani aşk falan zor artık herkes kısa süreli ilişki veya kullanmak için bir şeyler yaşıyor.
Notları ben veriyordum millete. Bir öpücük bir not deseymişim ne güzel olurmuş şimdi düşündüm de :)
Geç geldi aklına hocam unut artık öpücükleri
:D :D
Flört etmedim ama benimle flört etmeye çalışan bir hocayı tepelemedim. Çünkü okul bitene kadar 2 dersime daha girecekti, sinirlendirsem * sene geçirmezdi beni.
Allahtan istediği karşılığı görmeyince rahat bıraktı sonunda.
Abi harbi hocalar falan çok flört takılıyor bazen yaşlı olanlar bilee
Hah işte tam onlardan. Ellerine düştüğünü biliyorlar ya, şanslarını zorladıkça zorluyorlar. En son adam e-posta olarak şiirler falan gönderiyordu ya tövbe estağfurullah :D
Annem bi çıldırdı öğrenince, şikayetçi olmadığımı öğrenince bi kere daha çıldırdı ama napayım, hakikaten suyuna gitmesem bitmezdi okul.
evet hele bi de kindarsa ablam onun yüzünden 5. bitirdi okulu yoksa en kötü 2. ydi
Etmedim. Başta herkes benden alırdı. Sonra ben kırtasiye not sattım çok oradan aldılar. 😃 Bunun için fritöz olmam. 😁
Not için duygularla oynamak mı çok acımasız. Arkadaş ol max zaten o da çıkar amaçlı olur ama duygularla oynamayın.
Ben not isteyen değil, not verendim. Kimseye ihtiyacım olmadı evelallah. 😃
adam gibi adam işte aslet işte feraset
Hayır tabii ki. Biriyle sırf kendi çıkarım için arkadaş bile olmam.
Ayrıca not kısmı bende. d
güzel bir duruş özgüvenin harika
Hayır, notlarımı kendim tutardım. Bence hiç hoş bir şey değil bu.
keşke okulu yarıda bıraksaydım hiç başlamasaydım ne notu 😁
Not için flört eden menfaati için her şeyi yapar.
Baska yolunu illa bulurdum ben :D
Notlarını sıkı tut bulduk bile
He abim daha başındayız ya.
Seninki demedim ABİSİ
derim senin sorunun ablasııı
Oha resmen lakabımı tekledi abla ya doğru söyle nerden biliyorsun kısa olduğumu.
şu an avukatlık fakültesinde okuyan bir kadına aklın kıt demek cesareti ''bazı şeylerin'' boyunu geçiyor Hayri. Dikkat et ham olma
Tamam abisi çekildim.
avukatlık fakültesi derken? Hukuk fakültesinden mezun olan her öğrenci avukatlık yapmak istiyorsa, fakülteden mezun olduktan sonra 1 yıl avukatlık stajı yapmak zorundadır. 1 yıl boyunca avukatlık stajı yapan kişiye stajyer avukat denilmektedir.
Yani kısaca boş yere yalan söyledin zira avukatlık fakültesi yok hukuk fakültesi var mezun olup 1 yıl staj vs vs vs hadi boş yapma
@çoktaumurumda hahahahaha helal hocam biz bilmiyoruz tabi yedirmeye calisiyor cakal :D
:D :D :D :D Avukatlık fakültesi ne güldüm ya
Flört etmek ne bizim okulda hocaların altına yatanlar vardı hatta ortaya çıkmıştı bir ara not skandalı
maddi amaçla arkadaşlık edene denk geldimde not için garp geldi
üniverisitede parayla vermiyorlarr artık
o şey olunca mı veriyorlar
Baya var ya her türlü halt isteniyor. ''O şey'' artık normal bir durum haline geldi.
alan memnun veren memnun yani
Tabi adam zorla gel altıma demiyor iki tarafta mutlu
sanırım maddi destekli arkadaşlıklar kurmak kolay hale geldi buda olgun erkek olunca arzuları yaşamaya giden bi yol
Bence de o yüzden şu an nerdeyse herkes güven problemi yaşıyor
mantık zevk ve saygı kıza hayatına bedenine saygı gerisi hallolur dimi
Kadının insanlarla ilişkiye girmesi bedenine saygısızlıksa neden bir erkek için de kurmadın bu cümleyi
anlamadım
Kızın bedenine saygısından bahsettin ya bence bunu erkek içinde söylemelisin sonuçta erkeğin de bir bedeni ve ona olan saygısı var değil mi
kızın bedeni farklı kıza istenmeyenin yapılmamasıdır saygı olmayana ısrar ya da zorlama olmamasıdır kimsenin hayatını sorgulama ya da yadırgamaya hakkımız yok
Bence farklı değildir ama saygı duyarım düşücene ve dediğin gibi zorlama yoksa her iki tarafta memnunsa bize ancak susmak düşer
aynen öyle ve dediğim gibide güvene dayalı bazı zevkler bedel isterse vermekte gerekiyor bu zevkler konusunda ben biraz yüzeyselciyim
Anladım tabi ki iyice düşünmeden yarım saatlik bir zevk için hayatınıda karartmaya gerek yok.
hayatımızda neleri dakikalık yaşamadık ki ve yüzeysel dedim zaten veee soru zaten içerik olarak başlı başına özel
Özel düşüncelerine saygı duyduğumu belirttim ve dakikalık yaşama konusunda o kadar haklısın ki en büyük hatam da bu zaten
senin değil hepimizin hatası bu değmeyecek zevkler için neler verdiğimiz kii bırakta o karartamam dediğin olay değecekse zararsız içerikse hayatının eksiğine de dokunacaksa olsun
O kadar zarar verdi ki ama bazı şeyler geride kalıyor ve bazı şeyleri sen geride bırakmak zorunda kalıyorsun. Bak girdim şu an depresif moduma yaaa pff
sanırım sebep ben oldum kusura bakma özür dileyerek sana mutlu akşamlar dilesem iyi olur sanki
Özüre hiç gerek yok iyi akşamlar gizli üye.
sana da iyi akşamlar her insan eksiğinin arayışında bazen hayatının bazen bedeninin bazende ruhunun eksiğinin arayışında biri tamamlasın istiyor bizden ne aldığa bakmaksızın
Belki de arayışa son vermeliyiz hayatın bizden aldıklarını artık görmeli ve kabullenmeliyiz cidden teşekkür ederim.
ben teşekür ederim
Hayır etmezdim, hiç etik değil
Bir çok etik olmayan şey gerçekleşiyor
tercih meselesi
ABD dizi klasikleri değil gerçek hayat. 😀
İşte kaliteli cevap puhahahha.
Sohbet ve tanışma için özelden konuşabilir miyiz?
Bu nasıl bir soru edilmez tabiki
herkes öyle düşünmüyor soruda bir hata yok düşüncende de iyi akşamlar
Teşekkür ederim iyi geceler 🤍
Ederdim dekanla bile😂😂
Yani bencede problem yok
Ben ederdim bende o potansiyel var
Devam edelim ablamm
Zafere giden yolda her şey mübahtır
kesinlikleee puhahah
Kendi kötümü kendim tutarım
Notumu*
Bazen olmuyor öyle mutlaka eksiklerin oluyor ve o kişinin tuttuğu not sana olumlu yönde yüksek başarı ekleyebilir.
Çok şükür derece ile bitirdim ihtiyaç duymadım fakulte döneminde
Ne mutlu size.
Hayır derslerime iyi calisirim
Hayır etmezdim
Kimseyle asla flört etmem. Prensiplerim var.
Hayır bu çok basit bir hareket
Güzel soru yaşına bağlı bir de fiziğine 😂
Bu birini kullanmak olmuyor mu?
Zaten kendisi veriyordu 😅
Hayır benlik hareketler değil
Ne şanslı hocalar var!!!
Kesinlikle evet
Hayır bunu asla yapmam elbette😅
Hiç yapmadım öyle şeyler
Evet yapıyorlar. Üniversite personeliyim 😎
Tam içinden bilirsin sen
Aynen
ettiğin zamanlar oldu
Abimiz zamanında hızlı
ya not için diyormuş not için değil normal ettim. normalde kendi fakültenden etmezsin çünkü zaten yıllarca aynı insanlar ile çalışacaksın farkli fakülte farklı düşüncedeki insan 😂
Farklı bir düşünce ama aynı fakültedende iyi oluyor yardımlaşıyorsunuz ve hep birliktesiniz
üniversite deney alanıdır, e daha istesen de bulamayacağın bir ortam
oha abim o kadarda değil ya
Bilemedim simdi :D
hayır,
Valla çok var bence 😀
Not için bölüm başkanından hamile kalan vardı
işte bu düşüncesizliktir abi o çocuk nasıl bir ortama doğucak belkide aldırılıcak
Yok doğurdu. Bölüm başkanının da karısı öğrendi boşandılar. Kız bölüm başkanıyla evlendi
ohaaa
Hyr asla etmem
Zannetmem.
Günaydın
Fikir senin Günaydınnn
Nasılsın tatlım
iyiyim ya sen
?
anlamadım.
Yeni gördüm. Kusura bakma
Teşekkür ederim. iyiyim ❤
Sorun yok dahada iyi olursun umarım
🤗
Umarım sen de
Yok.
?
Yok abim
Gerek yok
Abim be notu ben veririm diyorsun
Yok ebesinin gözü
asla çok banal hareketler
Hayır
Etmezdim.
Hayır yapmam
Hayır
Hayir
Asla
Etmem direkt niyetimi belli ederim
o zaman vermez aga
Yok artık
etmem
Zaman kalmıyor. d
Ah be abi zamanın olsa sen varya puahhaah
Bizim de bahanemiz bu. dd
Bahanede karizma ama
Zamanı olan arkadaş notu alıyor. Bize de dağıtıyor. dd
3-5 garibanın hayır duasını alıyor kral. d
Var ama çok azaldı arkadaşa not verme daha doğrusu arkadaş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?