Eğitim & Kariyer İş sağlığı ve güvenlik sertifikası ücreti ne kadar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar iş sağlığı ve güvenlik sertifikası halk eğitimden alındığı söyleniyor son zamanlarda alan varsa ücretini yazabilir mi Güncellemeler+1 yıl İş sağlığı ve güvenlik sertifika kurs ücreti ne kadar? İş sağlığı ve güvenlik sertifikası ücreti ne kadar? Cevapla Eğitim Soruları İş Soruları Sertifika Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. İş güvenliği uzmanlık belgenizin ücreti bakanlık tarafından belirleniyor. Bakanlığın 2023 dönemi için belirlediği fiyat 1.534 TL'dir... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla OzgurGüneş +1 yıl Rica ederim... Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl İnşaat müh ve mimarlar için 1300 derse katılacak ise 3000 vardır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İş güvenliği uzmanlık belgenizin ücreti bakanlık tarafından belirleniyor. Bakanlığın 2023 dönemi için belirlediği fiyat 1.534 TL'dir...
Anladım teşekkürler
Rica ederim...
İnşaat müh ve mimarlar için 1300 derse katılacak ise 3000 vardır
Anladım teşekkürler
üninde vardır sor
Ücret yok
Aldınız mı