Merhabalar. Ben 2020 yılında ilk yılımda yanlış bir tercih yaparak özel bir üniversiteyi tam burslu yerleştim.1 sene hazırlık okuduktan sonra 1. sınıfa geçtiğinde üniversitenin bana uygun olmadığını farkedip çok benzer bi bölume yatay gecis yaparak bir devlet universitesine kayit oldum. Bu sene 3. sinifa gecicem fakat şuanki okuduğum üniversiteden de pek memnun değilim. İlk sene çok istediği bir üniversiteyi çok az puanla kaçırdım ve aklım hala o üniversite. Aynı bölümde okuyorum fakat o üniversitede çok daha mutlu olacağımı düşünmeden edemiyorum. Seneye mezun olmam da kesin değil çünkü yatay geçiş yaptığım için alttan çok ders alıyorum. Sizce tekrar sınava hazırlanmak mantıklı mı, çok mu geç kaldım?
Mantıklı
Mantıksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Saçma bence
Bölümü bitirmeye bak sana çok zor olur tekrardan hazırlanmak bölüm bittikten sonra tekrar düşünüp karar veririsin
Tekrar hazırlanırsan fazla zaman kaybedersin bölümü bitirmeye odaklan 2. bir üniversite olarak düşünebilirsin şuanda istediğin bölümü.
Hayallerinin peşinden koş derim , erkek te değilsin araba ev gibi zorunluluklarında yok hayaline göre devam et
bence bölümü bırakma ama dondur onca emek var sonuçta boşa gitmesin
ama hayallerinin peşinden gitmek en iyisi hayat boyu kafana takılmasındansa en azından başarısız olsan bile denedim dersin
bence biraz daha sık dişini bitirip öyle başla diğer okula ya da yatay geçiş yap
Yani kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap diyecemde ama onca emek var ortada yani
Bölüm aynıysa neden tekrar üni sınavı stresini çekiyorsun. Hem olacağı da belli değil. Devam et
İyi veya kötü yok tercihler var.
Okumanın yaşı olmaz geç kalmadın
Bu kadsr emek vermişsin bırakma
Bence devam et.
Mantıksiz