Hoşlandığım çocuk hiç kitap okumuyor, kariyer hedefleri yok diye ayrıldım. Yanlış mı yaptım?

Benim konuştuğum bir çocuk vardı, daha önce hiç sevgilim olmadı ve bu tür konularda çok seçiciyimdir. Hayatıma aldığım kişi gerçekten çok önemli benim için. Bu çocuktan da gerçekten hoşlandım, onunlayken çık mutluydum. Ama ikimizin hayattan beklentileri çok farklı, bir kere o hiç kitap okumuyor, kendini geliştirecek şeyler yapmıyor. Ben otobüste bile podcats dinleyerek verim almaya çalışan bir tipim. İleriye dönük kariyer hedeflerim var, o ise aşırı umutsuz biri. şu an birlikte mutluyuz ama uzun vadede olamayız, mantığım bunu söylüyor.

Ve ben de bunu çocuğa söyledim, her şey şuandan ibaret değil dedim. Ve şimdiden bu ilişkiye dur demezsek ileride istemediğimiz şeyler olabilir dedim. Bunları derken üzgündüm, hâlâ üzgünüm. Çünkü gerçekten ilk defa birinin hoşlantısı Bı kadar hoşuma gitti ama maalesef geleceğimi kurarken doğru kararlar da vermem gerekitğinin bilincindeyim. Bütün arkadaşlarım saçmaladığımı söylüyor, o yüzden onlara sormuyorum ama kalbim de bir yandan "naptın ben kızım" diyor

Hoşlandığım çocuk hiç kitap okumuyor, kariyer hedefleri yok diye ayrıldım. Yanlış mı yaptım?