Çalışanların da hepsi erkekmiş müşteriler de.
Tecrübem olmadığı için sadece orası alıyor. Sanayide olur mu sizce insanların ağzı bozuk mudur veya iğrençlik yaparlar mı ki sanayide çalışan varsa aydınlatabilir mi?
Tecrübem olmadığı için sadece orası alıyor. Sanayide olur mu sizce insanların ağzı bozuk mudur veya iğrençlik yaparlar mı ki sanayide çalışan varsa aydınlatabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Askım saçmalama sanayide garson olmak bi kadın için sinir stres gerilim hattıdır diye düşünüyorum bir sürü vasıfsız iş ilanı var buna kalmadın
Temizlikçi var garsonluktan başka ben evde yapmıyom temizlik 😂
Güvenlik danışması ol bir sürü proje var sayım elemanı evde çağrı merkezi vs
En rahat edeceğin yer sanayi olur, hepsi o bölgenin insanı oldugudan ve herkes birbirini bildiğinden sana iş yerine asılamazlaar bile. giyim kusamına dikkat ettiğin sürece sesleri çıkmaz.
Ben açık giyinmiyorum zaten öyle milleti kudurtucak bi güzelliğim de yok. Sadece orası aldığı için orada deneyim kazanıp başka yerlere de gidebilirim diye düşündüm. Seneye üniversiteye başlicam ve hala iletişim sorunum var geriliyorum çekiniyorum falan. Sosyalleşme açısından en mantıklısı garsonluk gibi geliyor bana. Hani başka işlerde işini yapıp çıkıyorsun ama burada sürekli insanlarla iletişim halindesin. Akşam da 4te çıkıyorlarmış işten hava da kararmaz hem bişey olmaz heralde dimi
hherhalde, sanayinin müşterisi bellidir hep aynı adamlar gidip gelipr
Ben de öyle düşündüm açıkçası hani erkekler çok çabuk kaynaşıyor bi itibar oluşuyor diye biliyorum. Kimse kendine sapık dedirtmek istemez bence. Biri pislik çıksa bi diğeri müdahale eder diye düşünüyorum. Böyle mi oluyor acaba doğru mu düşünmüşüm?
herhalde hiç olmadı yerin sahibi böyle bir şete izin vermez
zor bir süreç olacak
her şeye dikkat etmen lazım
Fazla iyimsersin balık etliyim demişsin seni yerler
Bugün birkaç yere daha bakıcam açılsınlar da gidip görüşücem almazlarsa da artık napim kendileri kaybeder falan😂
Seviyesi düşük çok insan gelicek oraya. İş tecrübesi kazanana kadar orada çalış sonra başka yerde işe girersin.
Ben de öyle düşündüm internette ilanı olmayan bi kaç yere daha varmış oralara bakıcam bugün gidip görüşücem onlar da olmazsa oraya girerim artık napim
Biraz dişini sıkarsın. Kaç garson çalışıyor orada peki
4 garson 1 döner ustası mı neymiş ondan 2 aşçı 1 şef 2 de bulaşıkçı. Bulaşık yıkar mısın dedi ama benim amacım bi yere tıkılmamak zaten. Sosyalleşmem gerek iletişim kurmayı öğrenmem lazım. Üniversiteye başlicam çünkü ezik ezik takılmayayım ahjsjs
Sanayideki ortam gelen insan tipi pek hayal ettiğin gibi olmaya bilir.
Sanayi işi pis iş emin ol gitme bence kendini bilmeyen insan çok
En rahat yer orasıdır
Kadın için zor bir ortam tecrübeyle sabit
Garson ajansları var oralara başvur
Pek fazla tavsiye etmem.
Belki biraz bakarlar ama sorun olmaz
Dışarıya göre tabi biraz daha karışık
Bu sorunun amacı ne acaba?
Valla bi amacım yok hiç sanayiye gitmedim o yüzden
Tabi tabi, hic bilmiyorsun yani
Başka ne gibi bi amacım olabilir abi arabam yok motorum yok bisikletim bile yok. Sanayiye niye gidicem bilmiyorum tabi. Sadece erkeklerin çalıştığı bir yer olduğunu biliyorum ortama dair bi fikrim yok.
Bu kadar hayatın dışinda olamazsın ki ama?
Dışındayım valla ne yalan söyleyeyim 2 yıldan fazladır yks çalışıyorum evden de çıkmadım. Yabanileştim açıkçası. Seneye üniversiteye başlicam artık çıkmam lazım ama bu kez de arkadaşım yok çıksam yine tek başıma kalıcam. İşe alan tek yer de sanayideki lokanta ben buranın sanayisini görmedim bile öyle söyleyeyim. Gidip görüşmedim de telefonda konuştum. Sanayi hakkında tek bilgim sadece bir sürü erkek tamirat falan yapıyor diye biliyorum. Bi arkadaşıma sordum nasıl ortam diye herkesin ağzı bozuk y*vsaklar dedi. O tanıdık olduğu için belki gitmemi istemiyordur diye düşünüp buraya sordum bi amacım yok yani sadece fikir almak.
Alternatif bul
Çalışmamani tavsiye ederim, bir abi tavsiyesi.
yok yaa. başla.. sanayidekiler insan diilmi..
Olur ama sıkılırsın
Evde sıkıldığım kadar sıkılmam bence ya evde hayatsızım 😂
Hııı peki
Olur olur bakirem olur
Bakirem ne be wpkdn
Bakiremisin
Snaayide garson mu olur ya sacmalama
Lokanta ahhsh
Gülme ya zaten csnım sıkkın
Fake ınstannvar mı bir sey sorcam
Sanayide her şey olabilie bence
Bence yapma
Sanayi iyidir
Canına mı susadın?
Yok tecrübe kazanıp başka yere gitmek için. Almıyor kimse
Yapma bence güzel ve dikkat çekici misin?
Hayır sanki napıcaz alt tarafı götür getir süpür çık aplsmd neyine tecrübe arıyorlarsa
Aynen öyle ama aramaya devam edersen ve farklı sektörlere bakarsan inan ki iş bulursun buraya hiç girme bence
Çok dikkat çekici değilim aslında bi 10 kg fazlam da var alğsmd
Balıketlisin galiba dkffk böyleleri daha çok dikkat çekiyor..
Evet. Neyse biraz daha ariyim o zaman zaten serviste yoktu 😂
Yazsana bana bi ldkekf detaylı konuşalım
Evet çağrı merkezi işine bakabilirsin tecrübe aramıyorlar pek
Ben seneye üniversiteye başlicam aslında başka işler var da benim insanlarla yüz yüze iletişim kurup sosyalleşebilmem gerek. Zaten bence tecrübeden de değil iletişim sorunum olduğu için almadılar. En mantıklısı garsonluk gibi geldi bana sosyalleşme açısından. Lise mezunuyum başka önerin var mı?
İstersen yaz daha detaylı konuşabiliriz hangi şehirdesin?
Sorun olmaz bence