İzmir İstanbul'a göre bir çok açıdan yetersiz kalıyor. Kendini geliştirmek istiyorsan İstanbul 'da yaşamanı tavsiye ederim. Eğer İstanbul'a kötü diyen varsa da, en kötü semtleri görüp bunu diyordur. Kendi açımdan İstanbul'da yaşanabilecek 4-5 yer var ve İstanbul'un en güzel yerinde yaşıyorum,
İstanbul'un Türkiye'de alternatifi yok. Bütün Dünya'nın istediği bir Şehir. Yani İzmir'in esamesi okunmaz. Ama, öğrenci isen, İzmir. İstanbul Pahalı ve herkes yaşayamaz.
İşte, İstanbul'daki iş imkanı da İzmir'de yok. Büyük firmalar / şirketler hep İstanbul'a yatırım yapıyor, fabrikalarını buraya kuruyor. İnsanlarda bu sebeple buraya gelip gereksiz kalabalık yapıyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İzmir bence
İki üniversiteme de burada gittim..
hep istanbuldaydım ben doğma büyüme..
başka şehirde de okumak istemezdim..
İzmir İstanbul'a göre bir çok açıdan yetersiz kalıyor. Kendini geliştirmek istiyorsan İstanbul 'da yaşamanı tavsiye ederim. Eğer İstanbul'a kötü diyen varsa da, en kötü semtleri görüp bunu diyordur. Kendi açımdan İstanbul'da yaşanabilecek 4-5 yer var ve İstanbul'un en güzel yerinde yaşıyorum,
Çok kalabalık boğuluyorum çok metropol yaşanmaz var olduğumu bile fakredeniyorum o kadar insan içinde
İstanbul'un Türkiye'de alternatifi yok. Bütün Dünya'nın istediği bir Şehir. Yani İzmir'in esamesi okunmaz. Ama, öğrenci isen, İzmir. İstanbul Pahalı ve herkes yaşayamaz.
İstanbul çok metropol ancak gezilir yaşanmaz İzmir öyle mi ama
İzmir'de bana gece kondu şehri gibi geliyor, birkaç yeri hariç.
İstanbul boğuyor ya aşırı korkutucu aşırı kalabalık
Bu mülteciler sağolsun.
Büyük diye daha iyi demek değil bilemiyorum İzmir çok daha iyi bence yaşamak için en azından
İşte, İstanbul'daki iş imkanı da İzmir'de yok. Büyük firmalar / şirketler hep İstanbul'a yatırım yapıyor, fabrikalarını buraya kuruyor. İnsanlarda bu sebeple buraya gelip gereksiz kalabalık yapıyor..
İstanbul diyorum çünküüüü sevdiğim bi kaç insan orada
Yani iki sitelik arasında kalsam İzmir'i tercih ederim İstanbul hem kalabalık İzmir gene bir nevi iyi
Kesinlikle benim şehirim İzmir hiç bir ülkeye ayalete il ilçeye değişmem
Daha kaliteli univ var
Neresi
Bu iki şehre gidenlerin okumaya niyeti yoktur. Okumaya niyeti olan vana gider. İzmire okumaya giden erkek gaydır
İzmir bence İstanbul da güzel ama pahalı
Boğaziçi İTÜ Koç Sabancı 🗿
İstanbul'dan ucuz olma ihtimaline ! !
İzmir tabiiki
muğla fethiye
Çıkan yerde
İzmir :)
İstanbul iyidir.