Eğitim & Kariyer En son bitirdiğiniz okul ne? Donibon Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ilkokul/ Ortaokul Lise Üniversite Lisans Yüksek Lisans Doktora Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En son bitirdiğiniz okul ne? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Lise.. 0 0 Yorumla
Pisagors Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Üniversite lisans yazmana gerek yoktu direk lisans yazman yeterli lise lisans ya da ortaokul lisans yoktur zaten 0 7 Yorumla fesfs +1 yıl Ön lisans diyecekti heralde Yorumla Pisagors +1 yıl Lisans nerede o zaman lisans mezunlarını umursamıyor mu acaba😃 Yorumla Donibon +1 yıl Üniversite yazınca yüksek lisans ve doktorayı da kapsıyor. Bu yüzden lisans diye belirtmek istedim. Ön lisansı eklememek benim hatam. Yorumla Pisagors +1 yıl Sen yanlış anladın bence “üniversite lisans” yerine “lisans” yazsan yeterli dedim yani lisans yazmanda sorun yok Yorumla Pisagors +1 yıl Çok ciddiye alma zaten gırgır olsun diye yazdım sjsjsj Yorumla Donibon +1 yıl Haklısınız. Önce üniversite yazıp dediğim şekilde düşününce yanına ekleyiverdim. Yorumla Pisagors +1 yıl Hee anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önlisans mezunları ørspu çocuğu mu oluyor bu durumda? Niye listede yok? 3 4 Yorumla fesfs +1 yıl Hahah ay bende baktım yok , yazdım yukarı tobe Yorumla Donibon +1 yıl Ay özür dilerim eklememişim benim eşekliğim :( Yorumla fesfs +1 yıl Estağfurullah espri yapiyorz canim Yorumla ArrayList +1 yıl Sesli güldüm :d Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ben hayat okulunu okuyorum ama sanıyorum ölünceye kadar bitmeyecek. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 637 cevap paylaştı. Lisans mezunuyum. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Makine mühendisliği bitirmiştim 3 4 sene önce şimdi yazılım okuyqcam bakalım 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Köln üniversitesi 1 8 Yorumla Donibon +1 yıl Ne okudunuz Köln'de? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Matematik iktisat Yorumla Donibon +1 yıl Memnun kaldınız mı okuldan? Ben de kabul aldım fakat başka bir okul tercih ettim hala pişman olsam mı diye düşünürüm ara ara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi okulu tercih etti. Yorumla Donibon +1 yıl Mannheim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mannheim üniversitesi çok yüksek bir üniversite değil diye biliyorum…Aachen üni çok itibarlı…. Ben oraya gidecektim …. (tek üni olsaydım)Köln de elit üniversitelerden di ve 2 üniversite okumam sebebiyle ondan dolayı orayı seçtim…. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ailenin evinde kalacaksan mantıklı tabi … Yorumla Donibon +1 yıl Mannheim benim alanımda epey iyi iktisat ve teknik alanlarını bilmiyorum tabi. Köln ders programını çok sevmedim. Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Lise, doktora tamamlayacağım şimdi. 0 1 Yorumla Donibon +1 yıl Lisans doktora birleşik programdan mı? Yorumla
papatyaaa_9213 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Üniversiteye hazırlanıyorum mezunum 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 929 cevap paylaştı. 2 tane Önlisans bitirdim 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Üniversite lisans. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. Lise 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Lisans 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Lise 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Lise..
Üniversite lisans yazmana gerek yoktu direk lisans yazman yeterli lise lisans ya da ortaokul lisans yoktur zaten
Ön lisans diyecekti heralde
Lisans nerede o zaman lisans mezunlarını umursamıyor mu acaba😃
Üniversite yazınca yüksek lisans ve doktorayı da kapsıyor. Bu yüzden lisans diye belirtmek istedim. Ön lisansı eklememek benim hatam.
Sen yanlış anladın bence “üniversite lisans” yerine “lisans” yazsan yeterli dedim yani lisans yazmanda sorun yok
Çok ciddiye alma zaten gırgır olsun diye yazdım sjsjsj
Haklısınız. Önce üniversite yazıp dediğim şekilde düşününce yanına ekleyiverdim.
Hee anladım
Önlisans mezunları ørspu çocuğu mu oluyor bu durumda? Niye listede yok?
Hahah ay bende baktım yok , yazdım yukarı tobe
Ay özür dilerim eklememişim benim eşekliğim :(
Estağfurullah espri yapiyorz canim
Sesli güldüm :d
Ben hayat okulunu okuyorum ama sanıyorum ölünceye kadar bitmeyecek.
Lisans mezunuyum. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
Makine mühendisliği bitirmiştim 3 4 sene önce şimdi yazılım okuyqcam bakalım 😂
Köln üniversitesi
Ne okudunuz Köln'de?
Matematik iktisat
Memnun kaldınız mı okuldan? Ben de kabul aldım fakat başka bir okul tercih ettim hala pişman olsam mı diye düşünürüm ara ara
Hangi okulu tercih etti.
Mannheim
Mannheim üniversitesi çok yüksek bir üniversite değil diye biliyorum…
Aachen üni çok itibarlı…. Ben oraya gidecektim …. (tek üni olsaydım)
Köln de elit üniversitelerden di ve 2 üniversite okumam sebebiyle ondan dolayı orayı seçtim….
Ailenin evinde kalacaksan mantıklı tabi …
Mannheim benim alanımda epey iyi iktisat ve teknik alanlarını bilmiyorum tabi. Köln ders programını çok sevmedim.
Lise, doktora tamamlayacağım şimdi.
Lisans doktora birleşik programdan mı?
Üniversiteye hazırlanıyorum mezunum
Lise. Üniversitem bitmedi daha
Lisedeyim daha bitmedi
Önlisans
Lise bitti üniyi şapıyoruz
2 tane Önlisans bitirdim
Lise yeterli :D
Lisans yeterli.
Lise bitirip işe başladım
Yüksek lisans devam