Güncellemeler
+1 yıl
Bide 2 yıllık insan kaynakları okuyan var mı ya dersleri nasıl kolay mı çok pişman oldum sonradan onu yazdığım için
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üniversite hazırlık süreci üniversiteye giriş sınavlarına yönelik bir hazırlık dönemidir. Hazırlık okumak, üniversiteye giriş sınavlarına daha iyi hazırlanmanızı sağlar. Hazırlık okumak genellikle isteğe bağlıdır, yani her üniversiteye giren öğrencinin hazırlık okuması zorunlu değildir. Ancak, bazı üniversiteler belirli bölümlere giriş için hazırlık okunmasını isteyebilir. Hem üniversite okuyup hem de hazırlık okumak mümkündür, ancak dikkatli bir zaman yönetimi gerektirir. İnsan kaynakları bölümü hakkında daha fazla bilgi almak için üniversitenizin programını inceleyebilir veya mevcut öğrencilerle iletişime geçebilirsiniz. Her zaman içinizdeki pişmanlık hissi üzerine odaklanmak yerine, geleceğe yönelik adımlarınızı planlamak ve pozitif bir bakış açısıyla ilerlemek önemlidir.
2 yıllık bölümlerde hazırlık olmuyor.
Kendi isteğimle gidebiliyor muyum
ayrıca her üniversiteye giren hazırlık okumak zorunda değil. her üniversitede hazırlık olmuyor olursa da sınavla geçebiliyorsun
kendi isteğinle nereye gidebiliyor musun? hazırlık denen şey ne biliyor musun
Biliyorum ingizceyi öğrenmek istiyorum ondan soruyorum 1 yıl hazırlık okuyabiliyor muyum diy
hayır 2 yıllık bölümlerde hazırlık olmuyor kendi isteğinle de gidemiyorsun ama kendi isteğinle ingilizce öğrenebilirsin
Odaklanma sorunum olduğu için kendi kendime ogrenemiyorum öğrenci olduğum için de kursa para yatırcak kadar bütçem yok o yüzden hazırlık olur saniyordum bakalim tercih sonucu belli olduktan sonra her şey belli olcak