Sorun su ki sinifta kiz cok az erkeklerle de arkadas olmak zor yanlis anliyorlar yanlarina gidince. İnşallah canim Insallah karsimiza iyi insanlar cikar.
Merak etmeyin zaman su gibi geçiyor bir anda kendinizi okulun son senesinde buluyorsunuz. Güzel seneler iyi değerlendirin. Allah zihin açıklığı versin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir şey hissetmiyorum başarılar
Yorucu olacak onu hissediyorum sadece o kadar
Sen de mi gidiyorsun uniye? Bolum ne?
Anestezi
Arkadasin var mi?
1 kişi var genelde konuştuğum yani sınıftaki çoğu kişinin ismini biliyorum ama çoğu ile arkadaş değilim
Benim hic arkadasim yok. Yurtta misin?
Hayır evden gidip geliyorum
Sanslisin yurt rezillik. umarim guzel gecer senin adina
Umarım yani bu son senem
bekar hayatı yaşıyorum zaten, o yüzden keyfim yerinde :D açılsın ♫
Evin var mi kanka😊?
üniversitede ayrı eve çıktım evet
O zaman sanslisin biz yurt koselerindeyiz
hiç tatmadım o zevki valla :D
Zevk degil iskence 😊
Ev hayatı güzeldi ama bu kadar yeto. Açılsın artııık
Arkadasin var mi
Eveet
Nasil yaptin ya herkes ikiyuzlu olmamasi olmasindan hayirli
Ya ben direkt atılmam insanları gözlemlemeyi severim. Kendime uygun birini bulmuştum öyle oldu
Haklısın bu arada ikiyüzlülerle takılacağıma hiç olmasın
Gec kalmadin mi? Ornegin ben bir gruba girdim yanlsi insanlardi cikinca ortada kaldim cunku herkes grubunu kurmustu
Yok vizeler öncesiydi. Geç olsun güç olmasın.
Sansliymissin cunku ben bulamadim herkes gruplasmisti oyle herkes de gruba yeni kizi almiyor zaten.
Bulursun kuzum zaten bu dönem okul kapanmıştı. 2. sınıfmışsın anladığım kadarıyla o gruplar dağılacak yenileri kurulacak vs vs sabret
Sorun su ki sinifta kiz cok az erkeklerle de arkadas olmak zor yanlis anliyorlar yanlarina gidince. İnşallah canim Insallah karsimiza iyi insanlar cikar.
İnşallah ya. O kadar haklısın ki neden yanlış anlarlar, burnu havada karşılık verirler anlamıyorum. İletişim sıkıntısı var toplumda bence
Evet ya yqnlaeina gidince hoslandigimizi dusunuyorlar aslinda ondan diye dusunuyorum
Kaçıncı yıldasınız?
2 olucam inşallay
Inşallah
Merak etmeyin zaman su gibi geçiyor bir anda kendinizi okulun son senesinde buluyorsunuz. Güzel seneler iyi değerlendirin. Allah zihin açıklığı versin.
Ağlamaktan kendimi alamiyorum elimde degil. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.