Hani eğitimle ne alakası var demek istiyorum sadece.. Bana saçma geldi.
ABD'deki bir üniversitede psikoloji dersinde işlenecekmiş.

Hani eğitimle ne alakası var demek istiyorum sadece.. Bana saçma geldi.
ABD'deki bir üniversitede psikoloji dersinde işlenecekmiş.

Tabii ki! Taylor Swift'in hayatı ve şarkıları, gençler arasında çok popüler. Onun şarkıları ve hikayeleri, insanların duygularını ve kimliklerini anlamalarına yardımcı olabilir. Öğrencilere, müzik ve sanatın insanların nasıl düşündüğünü ve hissettiğini etkileyebileceğini göstermek için bu konuların psikoloji dersine katılması iyi bir fikir olabilir. Yani, ders daha eğlenceli ve ilgi çekici hale gelebilir. Ama tabii ki, ders içeriği sadece Taylor Swift'e odaklanmamalı. Farklı konuları da öğrenmek önemli.
evet var, sadece psikoloji degil edebiyat dersinde de islenecek bu arada cunku taylor swiftin sarki sozu yazim tarzini shakespeare ile cok benzetiyorlar, edebi acidan tabii.
psikolojiyle ilgili de, elbette cocuklugunda sunu yasamis bunu yasamis gibi seyler degil, o donemlerde yabanci magazini takip etmeyen bilemez ama kadin odul töreninde rezil edildi, rezil ettigi kisiyi affetti, bu kisi yine ayni seyi yapti. sonra aylarca hicbir goruntu vermedi, kendisinden haber alinamadi, ardindan muthis bir geri donus albumuyle sektore geri dondu. kendi ask hayatini yasadiklarini her seyini sarkilariyla ifade ediyor. elbette insan psikolojisini de cok iyi yansitiyor. yorumdakiler sacmalamis ama bu kadin 5 6 aydir neredeyse iki gunde bir dopdolu stadyum konserleri veriyor. bu basarinin kaynagi bos degil.
Boş insanların boş hayatlarını dinliyip ne yapacak ki gerçekten de hayatı kötü olanlar beni ilgilendirir bunlar sefa içinde piskolojik durumları iyi eskide olan kötü hayatları gelmiş geçmiş hayat zulimlerine devam edenler benim için tam bir piskoloji hayatıdır bunlar boş diyorki ben nasıl ünlü olabildim o tip bendede olsa bende hirslanirim bende guclenirim bende ayağa bin kerede düşsem gene kalkarsın sonucta gene seni ayağa kaldıracak hirslandiricak biseyin var demekki kalktın bide olmayanı düşün peki o nasıl başarmış bence bu daha önemli
Cevap
11Cevap
Gerek yok
Kadın study case olmuş sonuçta Amerikan yaşantının parçası stream culture olabilir yani onun yerine Eminem falan daha tercihim olurdu ya da daha ikon biri
İleride Türkiye'de de derslerde irem derici sefo murda Hadise falan sorulur hejan muti falan😂tiktokerler
Ben çok fazla yabancı şarkı dinlemeyi seven birisi değilim belki sözleri onlara göre faydalıdır bilemiyorum
Çok başarılı ama gerek yok bence. Biraz şov olmuş. :P
Çok ilginçmiş. Hayatını merak ettim şimdi, neden psikoloji dersinde okutuluyor, merak ettim...
ABD'deki öğrencilere Coğrafya Kaderdir dedirtecek kadar saçma bence.
Bu kız zaten ağzında altın kaşıkla doğanlardan ekstra bir yaşam öyküsü yok ki.
Saçma insanların hayatı film oldg varken bı bu eksikti yani daha ne saçmalıklar olacak acabaa
Ne alaka hayatı şarkıları filan sadece taciz eden adama 1$ lık davası ibretlik olabilir onun dışında ne olabilir?
Beş para etmez fısırıktan içi boş şarkıları, psikolojiye alet edecek kadar eğitimin geldiği noktaya bak.
Abi gelsinler bizim hayatımızı psikoloji dersine konu yapsınlar bu ülkede hayatta kalmak kolay mı. O ne zorluk çekmiş ki gelsin 1 hafta esenyurtta yaşasın dayanabiliyor mu
Şarkı sözlerine bakmadım. Olabilir belki sözlerin içeriğini incelemem lâzım.
Tanımıyorum, hayatının ders olması da saçma.
Edebiyat olmasın o.
Oo harika tam derslik şahıs
Bu kadarda değil bence
Duyduğum en saçma şey sksjxkckkxkxkxkcjvvb
Bu kadını tanımıyorum
Bu kadın çok güzel.
üffffff bu kadının nesini dinliyolar berbat öttesi
Bu “swift hype” ne alaka bu aralar anlamış değilim
Virginia wolf varken buna ne hacet
Neyi anlatacaklar acaba zorlu konser anılarını mı?
Bana da biraz saçma geldi ama bilemedim
Çok ehli sünnet bir hatun. O yüzdendir.
Britney Spears i koysalardi derse anlardim
Haberin kaynak linkini alabilir miyim?
Bu kızı çok seviyorum ya bebek gibi ❤️❤️
Çok saçma
gereksiz
çok mantıksız
Gereksiz
Ne yaşamışta aq
Yoktu
canım canım sorular