Deprem bölgesindeki okulların YKS tercih sıralaması nasıl olur?

Selamün aleyküm herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar. Biliyorsunuz asrın felaketini geride bıraktık. Hayat normale yavaş da olsa dönerken akıllarda ki soru deprem bölgelerinde yks tercihi ne olur biri sordu bana da bende sizlere sormak istedim yks tercih kılavuzunda belirtilen özel sınırlandırılması olmayan yani belirli bir puan altındaki adayların başvuru yapamadığı bölüm olmayan yani atıyorum 100 binlik bir bölüme 1 milyonuncu kişininde başvurduğu bir bölümde deprem kontenjanında puan aralığı olur mu nasıl derseniz Kahramanmaraş öğrenci şehri zaten değildi deprem ile birlikte artık hiç değil şehir bitik durumda doğru düzgün ev kalmadı kalanlarda da kiraya ev bulmak mümkün değil bulsan bile iki asgari ücrete tabi tutuluyor. Bir öğrencinin gelip burada yaşaması imkansız gibi bir şey halinde geldi şimdi asıl soru şu depremden dolayı burası bana göre çok tercih edilmeyecek gibi geliyor sizce nasıl olur diyelim ki dediğim gibi tercih edilmedi 300 bindeki bir bölüm 500 bindeki birini deprem kontenjanında alır mı çünkü deprem kontenjanı taban puanını etkilemiyor özel duruma giriyor yani bölüm bu adayı alsa bile seneye baraj puanı yine 300 bin olacak sizin fikirleriniz neler şunuda belirteyim bahsettiğim bölümde sınırlandırma yok her puan aralığı o bölümü tercih edebilir şeklinde hazırlanmış bir bölüm fikirleriniz ve oylarınız için şimdiden teşekkür ederbiraz uzun bir soru olduğu için özür diler hayırlı günler/geceler dilerim

Depremden dolayı gelebilir kesin değil
Mümkün değil
Bu yıl deprem bölgelerine başvuru olmaz bu yüzden gelmesi yüksek ihtimal
Gelir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Deprem bölgesindeki okulların YKS tercih sıralaması nasıl olur?