Eğitim & Kariyer İtüde mühendislik bölümlerinde yüksek lisans yapan var mı acaba? powerfulmind Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende düsünüyorumda yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum. Güncellemeler+1 yıl Koca sitede hiç mi yok ya :(( İtüde mühendislik bölümlerinde yüksek lisans yapan var mı acaba? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı. İTÜ'de elektrik okuyan bir tanıdığım var bilgisi var mı bilmiyorum ama. 0 17 Yorumla powerfulmind +1 yıl :( Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Sen ne okudun Yorumla powerfulmind +1 yıl Elektrik bende Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Oradan mı mezunsun Yorumla powerfulmind +1 yıl ytü den mezunum Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Hangi sehir Yorumla powerfulmind +1 yıl İstanbul :d Yorumla powerfulmind +1 yıl Duymadınmı hic Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Senin hangi sehirden olduğunu sormuştum bebis Yorumla powerfulmind +1 yıl He prdon bende istteyim sen? Yorumla powerfulmind +1 yıl Yüksek mi yapıyo peki o arkadasın Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Hayır okuyor Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Daha mezun değil Yorumla powerfulmind +1 yıl Hadi ya Yorumla powerfulmind +1 yıl Kac milyonluk sitedede kimse yok Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Okulu ara konuş. Yorumla powerfulmind +1 yıl Bakalım öyle yaparım belki burdan bi info koprırım dedim ama yemedi Yorumla
bluetalking Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ögrenmek istedigin nedir? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İTÜ'de elektrik okuyan bir tanıdığım var bilgisi var mı bilmiyorum ama.
:(
Sen ne okudun
Elektrik bende
Oradan mı mezunsun
ytü den mezunum
Hangi sehir
İstanbul :d
Duymadınmı hic
Senin hangi sehirden olduğunu sormuştum bebis
He prdon bende istteyim sen?
Yüksek mi yapıyo peki o arkadasın
Hayır okuyor