Eğitim & Kariyer Sayısalcı mısın yoksa sözelci mi? 1C0TT0NM0UTH Takip Et Xper 5 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Sayısal Sözel Eşit ağırlık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Tamam dilcileri unuttuk özüür 😂😇 Sayısalcı mısın yoksa sözelci mi? Cevapla Sayısal Soruları Sözel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eşit ağırlık ama sayısal derslerde daha iyiyim. 2 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sozelciyim ama kpss beni eşit agirliga dogru itiyor 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 640 cevap paylaştı. Sayısalcıyım :))) 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 483 cevap paylaştı. Rakamlar ile dans ederim 1 0 Yorumla
arzuhanimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Eşit ağırlık yönünden yatkınlık var bende 1 0 Yorumla
aloovera Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Dil diye bir bölüm de var. Haberin yok sanırım. 0 2 Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl Açıklamayı okumaktan haberin yok sanırım 😂😂 Yorumla aloovera +1 yıl Sonradan gördüm Yorumla
KadroluMeydancı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Meslek lisesi gencosu 1 2 Yorumla 1C0TT0NM0UTH +1 yıl Bende 🤤 Yorumla KadroluMeydancı +1 yıl Sonra yanlışlıkla sayısalcı oldım ama Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Dilciyim? 2 2 Yorumla midnightrosemel +1 yıl Dilciler olarak çok havalıyız bence Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Midnight yine adamdan sayılmamısız ona yakıyorum shshhs Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı. Eşit ağırlık 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 699 cevap paylaştı. Eşit ağırlık 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı. Dilciyim 😃 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Sözelciyim. 1 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı. Kesinlikle sayısal 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 579 cevap paylaştı. Eşit ağırlık 1 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 519 cevap paylaştı. Eşit ağırlıkçıyım. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sayisalci 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Eşit ağırlık ama sayısal derslerde daha iyiyim.
Sozelciyim ama kpss beni eşit agirliga dogru itiyor
Sayısalcıyım :)))
Sayısalcıyım ben
Rakamlar ile dans ederim
dilciyim. dil okudum.
Sözelciyim
Sözelci.
Filoloji-Diloloji 😅😅😅
Edebiyat bölümü mezunuyum...
Eşit ağırlık. İki yönden de var.
Eşit ağırlık yönünden yatkınlık var bende
Eşit ağırlık takılıyorum
Dil diye bir bölüm de var. Haberin yok sanırım.
Açıklamayı okumaktan haberin yok sanırım 😂😂
Sonradan gördüm
Meslek lisesi gencosu
Bende 🤤
Sonra yanlışlıkla sayısalcı oldım ama
e benim alanyok aöl nasil olacak 😂😂
sayısalcıydım eşit ağırlığa geçtim
Dilciyim?
Dilciler olarak çok havalıyız bence
Midnight yine adamdan sayılmamısız ona yakıyorum shshhs
Sözelciyim
Lisede saycıydım.