Arkadaşlar Almanya gibi ülkelerde bana iş ayarlicak şirketler var onları nerden bulurum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi yasalar çıkıyor öyle böyle diyolarda zaman gosterecek, arkadaşın yorumunda olduğu gibi Almanya menşei firma uzerinden ise girip Almanya'da aranan eleman olarak buraya gelme şansın var, diğerinde Ithal damat senecegi
Ben bikaç kez indeed üzerinden işbaşvurısu yaptım almanca olmadığından kabul etmediler
Normal kabul etmemeleri, madem Almanya'ya geleceksin gelmek istiyorsun Almanca İngilizce şart, ve şunu şöyle düşün kesinlikle yadirgamiyorum ve gurur duyuyorum, burdaki çöp işinde çalışan bir birey bile bırak almanca, ingilizce bile biliyor, hani dediğin gibi ben gelmek istiyorum ama dil yok kabul etmediler diyorsun, otur bir düşün bence 😉
Öncelikle yurtdisiyla baglantili iş bulup orada calisman lazm bunu aracı kullanıp o şekil gidebilrsn. Löp die olmz
Kesinlikle doğru bir yorum yapmış arkadaş,
İyide o aracı firma benim isteğime göre götürüyorumu
Aracı değil kardeş, Türkiye'deki her hangi bir alman firmasında bir işe girmen lazım ki bu tarafa bulunmaz hit kumaşı isen tasviye edilirsin,
@Ali3402 iş basvururken farkedersen şu ülkedeki firma icn şunu ariyrz falan diolar iş seyahati engeli olmayan falan arioalr o tarz yere başvuru yapacaksn ve kabul edileceksn ondan sonrası sende zaten.
Rakiplerinden seni önde tutacak bı ozellign olmalı ve bnce en önemlisi bu yabancı dil
Kesinlikle, nokta
Bende 5 yıldan beri Almanya'da yaşıyorum İngilizcem olmasına rağmen Alman firması oldugundan dolayı hala almancayi geliştirmek için kursa gidiyorum, ha ingilizcemle herşeyi yürütüyorum fakat, Almanya'da yaşamayı sectigim için almancayi bilmem gerekiyor,
Bnd yabancı dil kursu arastiriyrm ingilizce öğrenmek icn a2 seviyesnyldeym
Guzel, dili kendin için mi yoksa bir sertifika için mi yapicaksin, sertifika için se evet ülkelerin belirlediği kurslar belli ama sertifika için değil ise etkili ama maliyeti az olan kurslar ile baslaya bilir, en önemlisi Türkiye şartlarında kursa gideceğine yabancı ülkeye öğrenci olarak ordaki kursa kayıt olup, birebir o dilin anavataninda yaparım sizin yerinizde olsam, ha öğrenci olarak gittiğinizde ülkeler çalışma imkanlarini da sağlıyor destekliyor,
Öğrenci olark gidemem. Dil öğrenip meslegmi yapıp yabancı ülkede yaşamak istiyorum.
Doğru bir seçim yaşamak istemen, mesleğin ne?
Dış ticaret
Eğitim sertifikasını aldm. Bu alanda alınacak herturlu eğitimi aldm sadece resmi belgeleri düzenlemeyi bilmiyorum onun dışında yabancı dil i gelistrmek şu an önümde ki engel
Dış ticaret, güzel aldığın eğitimlerin ve sertifikaların yurt dışı gecerliligi varsa, tanıtmış ise harika, dili değil geliştirmek ana dil haline getirmen gerekiyor mesleğin icabı bilgin olsun,
Anadilim gbi konuşmak istiyorum işte buna da ingilizceden başlıcam. yurt dışı gecerlilig yksa boş mu oluyor bu egitmler
Yabancı dil yok
Önce yabancı dil i öğren sonra başvuru yap
Almanca öğrenilecek gibi bir dil değil
Yurt dışında en güzel olan Türkiye'ye göre, yurt dışı da bir konuya uzmansin ve bu işi dil bilgisi ile kiviriyorsun veya konuyla ilgili uzmanliginla cozuyorsun sıkıntı yok sana dili bilmesende sana tercüman tahsis ederler işine bakarsın, ama Türkiye'de bir branşın olsada herşeyi bilmek zorundasin, benim en hoşuma giden bu oldu yurt dışında, uzmanligim dışında bildiğim alanlar beni çok farklı yere getirdi
Almanya'ya gitmek istiosan o dili öğrenmek zorundasn @Ali3402
Anlamadm @Gamiyarass
Ozaman Türkçe bilen ihtiyacı olan ülkelerden başla iş aramaya arkadaş, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, öğrenilecek bir şey degil, demek senin fantezi beşinde koşanlar benim gözümde
Neyi anlamadın @seyda028
Yurt dışında güzel olan die başlayan yorumunu tabi bana mı yazmistn😄
Hatlar karışmasın mesaj attım