Hangisini seçerdiniz ve hangisinde kariyer daha rahat ilerler okuyan varsa yardımcı olun lütfen
Bilişim sistemleri ve teknolojileri
Istatistik ve bilgisayar bilimi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisini seçerdiniz ve hangisinde kariyer daha rahat ilerler okuyan varsa yardımcı olun lütfen
Ben yatay geçiş yapmayı düşündüm ama şöyle ki 2 yıllık bilgisayar programcılığı ile aynı gibi
4 sene olmasının cv me bir artısı olmaz mı.. yabancı dil ve yazılım diliyle desteklersem
İşte diyorum yaa şu an ben okuyorum üni para etmiyor gibi para eden kişisel gelişim ve akranlarından artın olması gerek
Haklısın, hangi üniversitede hangi bölümü okuyorsun
Erciyes uçak gövde motor
Anladım neden yatay geçiş yapmayı düşündün
Bilgisayar teknoloji öğretmenliğine geçişi düşündüm ordan bir alan seçip ilerlemek istedim hala istiyorum bakalım nolcak
Sen neden bu bölümleri istiyorsun
Ben formasyon almayı düşünmüyorum yazılımdan devam etmek hedefim, yurtdışına gitmek için..
Sen yenimi tercih verdin
Aslına bakarsan mühendis olmayı diledim sınava girerken de bunu istiyordum ancak 3k ile kaçırdım sınırı
303 bin mi
Ve mezuna kalmak istemiyorum aile evinde kendimi rahat hissetmiyorum dolayısıyla yazıcam..
İlk senemde bende 302 bindeyim zor bir durum
Evet
Uçak bakım okumazmısın
Tercihlerde yazmadım mezuna kalıp müh kasarım diye ama fikrim değişti maalesef geçte olsa şimdi ek tercihlerde yazıcam
Güzelde boş kontenjan olur mu
Yazılıma ilgim var o yüzden bilisim alanında ilerlemek istiyorum yoksa uçakta çok güzel bölüm
Bilgisayar programcılığı yazıp yazılıma tamamlıyabilirsjn
2020 2021 2022 yıllarında olmuş, bu sene de olur belki
İnsAllah olur
Boşta kalmada
Ailem iki senelik okumam konusuna sıcak bakmaz sanırım çünkü beklentileri yüksekti lisemde iyi bir liseydi obp 92 ama sınavda hayal kırıklığı yaşattım onlara da kendime de
İnşallah teşekkür ederim
Öylede kasmaya gerek yok benimde öyleydi
Başarılar sana
Teşekkürler
Bilişimi tercih et
Teşekkür ederim peki bu sektörde işsiz kalır mıyım:(
Kendine birçok şey katarsan kalmazsın
Zaten devir teknoloji devri
Alır yürürsün
Cevap
5Cevap
Bilişim sistemleri ve teknolojileri
Yazılımcı olabilmem için mühendis olmama gerek yok değil mi yabancı dil ve yazılım dilleriyle arayı iyi tutarsam yurtdısında şansım olur mu
Bilişimin önü bayağı açık
Peki mühendis olmazsam ama CTİS okusam hani bilişim sistemleri ve teknolojileri yabancı dillerde ve yazılım dillerinde kendimi geliştirsem yurtdışına rahat çıkabilir miyim? Ve İngilizcem anadil seviyesinde ek olarak ikinci yabancı dili Almanca mı önerirsin Rusça mı
Hedefin Almanya ise Almanca öğren tabii. Azimli olursan başarırsın
Bilişim sistemleri mobil yazılımında olduğu geniş bi alan kendini ilerde çok iyi geliştirebilirsin
Bilişim sanirim
İkiside değil
Neden ki sıralamam bunlara yetiyor muh gelmiyor yazmayı düşünüyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar