Açık öğretim mezunu nasıl üni kazanabilir?

Arkadaşlar selam ben 9. Sınıfın ilk dönemini tek okudum erkek arkadaşımı öğrenince annem beni okuldan alıp açık öğretime verdi sonra ben 11. Sınıftayken beni dershaneye yazdırdılar mezun sınıfına bölümüme kadar kendileri seçti bir anda kendimi sınava hazırlanırken buldum hiçbir şey bilmiyordum sıkıldım derslerden bunaldım çalışmadım. Sınava girdim iyi de yapamadım sonra bu sene geldi tam benim sınav senemdi dershaneye gittim yine ama psikolojik olarak çok kötü durumdaydım hiçbir şey yapmak istemedim dersler dershane bende travma yarattı resmen yapmak istedim ama yapamadım çünkü hep bir eksik çıktı sınava girdim yine yapamadım ama yapabilecek biriyim gerçekten kendime güveniyorum ama büyük travma yaşattı bana bu 2 sene. Şu an ailem zaten destek olmuyordu iyice olmamaya başladılar ne kitap yardımı yapacaklar ne başka bir şey. Başarıp kendimi ıspatlayıp bi daha onların yüzüne bakmayı düşünmüyorum bana böyle bi travma yaşattıkları için ama nasıl yapacağımı nasıl başaracağımı bilmiyorum destekçim bana güvenen veya ne olursa olsun ben hep senin yanındayım diyecek hiç kimsem Yok. Sadece başarılı olursan seni severiz diyen bir ailem var destek olmayı sadece kıyafet alıp para vermek sanan bir ailem var. Yapmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl yapacağımı bilemiyorum sizce nerden başlamalıyım ne yapmalıyım
Açık öğretim mezunu nasıl üni kazanabilir?