Eğitim & Kariyer Üniversitede saç boyamak yasak mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu 2 model çok hoşuma gitti. Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Üniversitede saç boyamak yasak mı? Üniversitede saç boyamak yasak mı? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Yasak değil, 1 0 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Hayır üniversitede saç kılık kıyafet vs. Hiç önemi yok bakmıyorlar bile 1 0 Yorumla
Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yasak değil. ama kokudan arkadaşların rahatsız olabilir onların onayını alman gerekir 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 302 cevap paylaştı. Tabii ki değil, hapishane mi sandın orayı? 1 0 Yorumla
SonLoveBükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hayır. Lise gibi sıkı kuralları yok. 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İstediğin gibi saç kıyafet serbest.👍 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı. Yasak değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yasak değil,
Hayır üniversitede saç kılık kıyafet vs. Hiç önemi yok bakmıyorlar bile
Yasak değil. ama kokudan arkadaşların rahatsız olabilir onların onayını alman gerekir
Tabii ki değil, hapishane mi sandın orayı?
Hayır tabiki istediğini yapabilirsin
Hayır. Lise gibi sıkı kuralları yok.
Yok beeeeeeeeee ne alaka
İstediğin gibi saç kıyafet serbest.👍
Değil tabii ki.
Okuldan atılırsın
Yasak değil